Home > Shop voor TOP; gewoon bij Albert Heijn
NIEUWS

Shop voor TOP; gewoon bij Albert Heijn

3 januari 2019

Hamsterééééééén! Als je bij Albert Heijn in Oss boodschappen doet, kun je sparen voor gratis kaarten voor thuiswedstrijden van TOP Oss.

Vraag in de winkel om een spaarkaart en shop voor TOP!

De spelregels
Het werkt heel eenvoudig. Bij 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel*. En bij 10 zegels een ticket voor een wedstrijd naar keuze. En er staan nog hele leuke affiches op het programma. Onder meer N.E.C. Nijmegen, FC Twente, Jong Ajax en Go Ahead Eagles komen naar Oss. *Er worden geen zegels verstrekt bij geneesmiddelen, tabak, loterij artikelen en babyvoeding voor kinderen jongen dan 6 maanden.

Hoe doe ik mee?
Bij de vestigingen van Albert Heijn aan het Burchtplein (centrum) en Sterrebos (Ruwaard) kun je een spaarkaart halen. Daarop kun je zegels plakken en staat alle benodigde informatie.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“Schoonheid telt niet meer”

In september kunnen trainers het zich veroorloven om ondanks een nederlaag tevreden te zijn. In november zouden zij na afloop kunnen zeggen: de volgende keer beter. In februari...

Lion Kaak drie jaar langer bij TOP Oss

Middenvelder Lion Kaak verlengt zijn verblijf bij TOP Oss tot 2022. De 27-jarige nummer 6 gaat zodoende voor zijn derde, vierde en vijfde jaar bij de rood-witten. Kaak kwam in de zomer...