Home > Shop voor TOP; gewoon bij Albert Heijn
NIEUWS

Shop voor TOP; gewoon bij Albert Heijn

3 januari 2019

Hamsterééééééén! Als je bij Albert Heijn in Oss boodschappen doet, kun je sparen voor gratis kaarten voor thuiswedstrijden van TOP Oss.

Vraag in de winkel om een spaarkaart en shop voor TOP!

De spelregels
Het werkt heel eenvoudig. Bij 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel*. En bij 10 zegels een ticket voor een wedstrijd naar keuze. En er staan nog hele leuke affiches op het programma. Onder meer N.E.C. Nijmegen, FC Twente, Jong Ajax en Go Ahead Eagles komen naar Oss. *Er worden geen zegels verstrekt bij geneesmiddelen, tabak, loterij artikelen en babyvoeding voor kinderen jongen dan 6 maanden.

Hoe doe ik mee?
Bij de vestigingen van Albert Heijn aan het Burchtplein (centrum) en Sterrebos (Ruwaard) kun je een spaarkaart halen. Daarop kun je zegels plakken en staat alle benodigde informatie.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Komde ok ut ollinge seizoen?

We hebben nog maar net een prachtjaar afgesloten en nu staat het seizoen 2019/2020 alweer voor de deur! Wat zou het mooi zijn als we nog zo’n tijd mogen beleven. En wat zou het mooi...

Programma voorbereiding 2019/2020

De eerste tegenstanders in voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn bekend. TOP Oss oefent onder meer tegen Eredivisionisten Willem II en RKC Waalwijk en de degradanten Excelsior en De...