Home > Samen voor de Voedselbank
NIEUWS

Samen voor de Voedselbank

12 december 2018

Omroep Brabant houdt tot en met 14 december haar jaarlijkse actie ‘Samen voor de Voedselbank’. Twaalf dagen lang zamelen zij zoveel mogelijk houdbare producten in. “Dat doen we omdat we een regionale omroep zijn, van en voor mensen in Brabant. En die mensen hebben soms geen eten” zo staat op hun website geschreven.

Door heel de provincie zijn inzamelpunten om eten en drinken te doneren.

Geef!
Wij sluiten ons daarbij aan en helpen een handje door aandacht te besteden aan deze campagne. Wij willen onze achterban vragen om koffie, thee, soep, rijst, pasta, pastasaus, zoet beleg en houdbare melk te geven.

Waar?
Dat kan in Oss bij de SNS Bank (Oostwal 209) en op 14 december van 10.00 tot 19.00 uur ook bij de Albert Heijn (Burchtplein 80).

Meer info
Hier vind je alle informatie over deze mooie actie.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“Schoonheid telt niet meer”

In september kunnen trainers het zich veroorloven om ondanks een nederlaag tevreden te zijn. In november zouden zij na afloop kunnen zeggen: de volgende keer beter. In februari...

Lion Kaak drie jaar langer bij TOP Oss

Middenvelder Lion Kaak verlengt zijn verblijf bij TOP Oss tot 2022. De 27-jarige nummer 6 gaat zodoende voor zijn derde, vierde en vijfde jaar bij de rood-witten. Kaak kwam in de zomer...