Home > Samen winnen. Samen verliezen. Samen naar TOP Oss
NIEUWSTOPIC
Samen winnen. Samen verliezen. Samen naar TOP Oss
1 juni 2023
De liefde voor TOP Oss geef je door. Van generatie op generatie. Grenzeloos. Want als het vuurtje eenmaal is aangewakkerd, ben je TOP supporter voor altijd. Samen naar het stadion. Hand in hand. Als twaalfde man. Voor een ouderwets avondje voetbal. Samen winnen. Samen verliezen. Samen er een jaar aan vastplakken.

Voor Tom Strik, vormgever bij reclamebureau Circa Twee en TOP-supporter in hart en nieren, viel alles plotsklaps op zijn plek. Nadat zijn werkgever de opdracht had gekregen een nieuwe seizoenkaart te ontwerpen voor de Ossenaren, ging hij aan het googelen om inspiratie te vinden. Tijdens het surfen kwam hij ineens een afbeelding tegen van een lidmaatschapskaart uit seizoen 1963/1964, en besefte zich dat dat komend seizoen precies 60 jaar geleden is. De kiem voor een prachtige campagne was daarmee gezaaid.

Ben jij er dit seizoen bij? Bestel nu je seizoenkaart!

“We hebben het lettertype benaderd, de stempels nagemaakt en het een beetje in een nieuw jasje gestoken”, legt Strik uit. “Op dat moment kwam ook het idee voor de bijbehorende campagne naar boven, de liefde voor TOP geef je namelijk vaak van generatie op generatie door. Opa was in 1963 al fan en dat is zijn kleinzoon vandaag de dag in 2023 ook.”

En zo vloeide alle beelden uiteindelijk voort uit die ene antieke lidmaatschapskaart. Een complete campagne, die gaat over het maken van herinneringen. Of het nou om triomf of tegenslag gaat, bij voetbal doe je dat namelijk altijd. Samen, met iedereen op de tribunes, én op het veld. Over generaties heen, dwars door alle lagen van de stad en haar omgeving. Diverse supporters werkten belangeloos mee om dat beeld naar voren te brengen. Samen met hun vrienden, kinderen of kleinkinderen figureerden zij in de video en foto’s die dat bijzondere gevoel naar iedereen moet overbrengen. Want ’n avondje TOP beleef je samen.

Ben jij er dit seizoen bij? Bestel nu je seizoenkaart!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...