Home > Saller is vanaf volgend seizoen kledingpartner van TOP Oss
BUSINESSNIEUWSTOPIC
Saller is vanaf volgend seizoen kledingpartner van TOP Oss
13 maart 2023
Saller is vanaf volgend seizoen de trotse kledingsponsor van TOP Oss. Het Duitse sportmerk verbindt zich voor de komende drie jaar aan de club uit Oss.

Marco van der A, eigenaar van Saller Nederland en importeur van het merk voor de Nederlandse markt, is verheugd over de samenwerking. “Ik kom uit Volkel, waar onze showroom ook zit. Dat ligt dichtbij Oss en dus ken ik TOP Oss ook goed. Het is prachtig om met een profclub uit onze eigen regio zo’n samenwerking aan te gaan. De komende jaren willen we er alles aan doen om TOP Oss en Saller samen naar nieuwe hoogten te brengen.”

Algemeen directeur van TOP Oss Jack van Lieshout bevestigt dat sentiment. “Onze club is Klein Maar Dapper, en daar past Saller absoluut bij. De lijntjes tussen onze organisaties zijn kort en dus kunnen we er alles aan doen om gezamenlijk verder te groeien. Het merk heeft zich op de Duitse velden al ruimschoots bewezen en zal die in samenwerking met TOP Oss binnen het Nederlands profvoetbal alleen maar voortzetten.” In de Tweede Bundesliga spelen SC Paderborn 07 en SSV Jahn Regensburg al in tenues van Saller, en na Helmond Sport wordt TOP Oss de tweede club in de eerste divisie in hun kleding.

“Saller onderscheidt zich met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding”, aldus Van der A. “We leveren kwalitatief goede sportkleding, voor een betaalbare prijs. En we kunnen niet wachten om Oss en omstreken daar de komende drie jaar kennis mee te laten maken!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?