Home > Sales Manager
VACATURES
Sales Manager
2 februari 2024

Ben jij een commercieel dier en wil jij een bijdrage leveren aan het succes van betaald voetbalclub TOP Oss? Ben je een verbinder, ben je precies en commercieel en beweeg jij je graag in een dynamische omgeving? Dan biedt TOP Oss jou de perfecte job! Wij zijn namelijk op zoek naar een ondernemende, coördinerende en doelgerichte Sales Manager (m/v, fulltime, 32/40 uur).

TOP Oss (afkorting van Tot Ons Plezier Oss) wil op sportief, zakelijk en sociaal-economisch gebied een bepalende rol spelen in zijn regio. De club heeft een groot zakelijk platform en wil op een inspirerende en ondernemende manier van toegevoegde waarde zijn voor het bedrijfsleven in de grote regio Oss.

Het Frans Heesen Stadion is daarbij hét middelpunt voor partners en business relaties waar connecties ontstaan, plezier wordt beleefd en netwerken worden uitgebreid. Een plaats waar onze partners live bij onze thuiswedstrijden en businessclub events zijn. Daarnaast organiseert TOP Oss de nodige events in en rondom het stadion (waarbij de horeca in eigen beheer is) en dit zal de komende jaren fors moeten toenemen. Naast de verbinding in de regio, weten we met de kracht van het merk TOP Oss, de TOP Oss Foundation en de magie van voetbal, regionaal en op provinciaal niveau mensen te bereiken en te raken.

Wat ga je doen?

Als Brabantse voetbalclub met ambitie lever je, samen met de rest van het commerciële team, een zeer belangrijke bijdrage in de realisatie van onze commerciële ambities. Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het proactief benaderen van (potentiële) leads, het aantrekken van nieuwe relaties, het onderhouden van bestaande relaties en ben je initiator van nieuwe initiatieven. Tevens ben je coördinator van het Commerciële team en zorg je dat dit team effectief de markt uitkamt betreffende interessante prospects, bestaande relaties beheert, verdiept en uitbreidt.

Je bent een kei in het signaleren van behoeftes in de btb-wereld en vertaalt dat naar het zakelijke of maatschappelijke aanbod van TOP Oss.

Je sluit contracten af waarbij jij je verantwoordelijk voelt voor een optimale naleving van de gemaakte afspraken. Wij werken met AFAS als CRM-systeem en bij voorkeur heb je hier ervaring mee. Jij zet graag een stapje extra om je doel te bereiken.

Tijdens wedstrijddagen en business events ben je altijd aanwezig en vertegenwoordig jij TOP Oss op passende wijze. Je maakt de connecties tussen business relaties en creëert hiermee een sterk netwerk. Binnen de organisatie lever je een positieve bijdrage in de professionalisering en het realiseren van de doelstellingen in samenwerking met je team en de directie. Je bent een teamplayer en hebt oog voor je collega’s. Je durft kritisch te zijn in het belang van de club en bent proactief in je handelen.

Ben jij die succesvolle Sales Manager die ons helpt onze groei ambitie waar te maken? Ga jij voor het hoogst haalbare en stop jij niet voordat je je doel bereikt? Dan maken we graag kennis met jou!

Hier vind je het volledige Functieprofiel

Wie ben jij?

  • Je hebt commerciële werkervaring en hebt oog voor detail.
  • Je hebt leidinggevende kwaliteit en oog voor het team.
  • Je werkt gestructureerd en secuur.
  • Je bent positief, gedreven, ambitieus en beschikt over de juiste mentaliteit die past bij de voetbalbranche;
  • Je bent een echte verbinder met veel positieve energie;
  • Je hebt een sterke affiniteit met sport en dan met name voetbal;
  • Je bent relatie gedreven en maak makkelijk contact met verschillende mensen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Jouw bekendheid met de regio Oss heeft een pre.

Wat biedt TOP Oss jou?

TOP Oss biedt jou een dynamische werkomgeving, veel verantwoordelijkheden en vrijheid om deze commerciële functie op jouw manier in te kleden. Het unieke werkveld maakt dat geen dag hetzelfde is en je altijd voldoende uitdaging vindt in je werk. Je verkoopt veelal een beleving aan business relaties die je zelf ook mag ervaren, denk aan leuke business events en alle thuis- en eventueel uitwedstrijden.

Sollicitatieprocedure

Ben jij de nieuwe Sales Manager die wij zoeken? Dan ontvangen we graag je cv en een (kort) begeleidend schrijven via info@toposs.nl De vacature sluit op 21 februari 2024. We zullen in de week erna alle binnengekomen sollicitaties van een reactie voorzien.

Maak deel uit van onze TOP Oss familie!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?