Home > RUUD VAN DER RIJT VERSTERKT DE OSSE STAF; SPITSEN VERTREKKEN
NIEUWS
RUUD VAN DER RIJT VERSTERKT DE OSSE STAF; SPITSEN VERTREKKEN
28 juni 2018

De komende twee seizoenen maakt Ruud van der Rijt deel uit van de technische staf van TOP Oss. Hij vervangt assistent-trainer Johan van Osch. Anders dan zijn voorganger kon, gaat Van der Rijt de functie fulltime invullen.

Van der Rijt (29) heeft een verleden als voetballer bij FC Eindhoven en Willem II, maar moest in 2014 vanwege een blessure noodgedwongen stoppen. Daarna werd hij jeugdtrainer bij de onder 17 van de Tilburgse club.

Reactie Peter Bijvelds
“Ruud past exact binnen onze clubcultuur”, reageert directeur Peter Bijvelds op zijn komst. “Hij is ambitieus en bereid om in zichzelf te investeren. Bovendien is het een vent die het klappen van de zweep kent.”

Fisayo Adarabioyo en Thijs van Pol vertrekken
Ook is er meer duidelijk over de toekomst van twee aanvallers. NAC-huurling Fisayo Adarabioyo keert na deze zomer niet terug in Oss en zijn collega Thijs van Pol heeft ervoor gekozen om na zijn herstel verder te gaan op een lager niveau. “Ik vertrek na twee seizoenen bij deze mooi club, mede omdat ze me nog geen zekerheid kunnen bieden”, laat Van Pol weten. “Een tijd met pieken en dalen; met blessures en prachtige momenten binnen de lijnen. Ik wil de supporters en de mensen van de club bedanken. Het heeft me veel moois gebracht, dat zal ik altijd bij me dragen.”

Guyon Philips
Het is nog onduidelijk waar Guyon Philips komend seizoen speelt. De spits revalideert nog van een blessure en kan, mits hij fit is én wil, mogelijk nog op amateurbasis aansluiten.

De laatste van de drie: Guyon Philips. Hij kwam tot vier invalbeurten.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...