Home > RUIME WINST EN EEN PLEK IN DE HALVE FINALE!
NIEUWS

RUIME WINST EN EEN PLEK IN DE HALVE FINALE!

4 mei 2019

TOP Oss heeft vrijdagavond een fraaie zege op Helmond Sport geboekt. Na een tamme eerste helft namen de rood-witten in de tweede helft afstand. Bryan Smeets, Rick Stuy van den Herik, Philippe Rommens en Huseyin Dogan troffen doel. Eindstand 0-4.

Tegelijkertijd verloor Almere City FC met liefst 8-0 bij Jong Ajax, waardoor het elftal van Klaas Wels de Flevolander op de lijst voorbij streefde. TOP Oss besloot het seizoen als zesde (!) en plaatste zich voor de halve finale van de Keuken Kampioen Play-Offs.

Nog nooit eindigde TOP zo hoog. Nog nooit behaalde het zoveel punten. Waar eindigt dit geweldige voetbaljaar?

Foto’s: Bert van Berkum

TOP Oss speelt in die halve finale tegen Sparta Rotterdam! Te beginnen met een thuiswedstrijd op zondag 19 mei om 16.45 uur. Drie dagen (22/5) later staat om 20.45 de return op Het Kasteel gepland.

De kaartverkoop start begin volgende week. Meer informatie volgt spoedig.

We werden in Helmond gesteund door 120 fantastische Ossenaren. KOM OP TOP!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Competitieprogramma TOP Oss

Het nieuwe competitieprogramma is bekend! Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook. Voor alle wedstrijden geldt vooralsnog dat er helaas geen uitpubliek aanwezig mag zijn....

Nieuwe keeperstrainer bij TOP Oss!

Er is een nieuwe keeperstrainer binnengehaald in Oss: Ronnie Buitenkamp. Hij speelde zelf bij OJC Rosmalen maar heeft wegens blessures zijn eigen carrière als keeper helaas stop...