Home > Roshon van Eijma naar TOP Oss
NIEUWS
Roshon van Eijma naar TOP Oss
26 augustus 2021

Roshon van Eijma is de nieuwste aanwinst voor de ploeg van Bob Peeters. De 1,86 meter lange centrale verdediger komt over van het Duitse Preußen Münster, waar hij afgelopen seizoen actief was.

Welkom Roshon!

De 23 jarige van Eijma maakte in 2016 de overstap vanuit de voetbalacademie van Willem II naar Roda JC. In Kerkrade wist hij in het seizoen 2018/2019 zijn debuut te maken in het betaalde voetbal. 36 officiële wedstrijden later maakte Roshon de overstap naar de Duitse Regionalliga West, waar hij tot elf wedstrijden kwam. Op 25 maart 2021 wist van Eijma zelfs zijn debuut te maken voor het nationale elftal van Curaçao in de met 5-0 gewonnen WK kwalificatiewedstrijd tegen Saint Vincent. Nu strijkt van Eijma dus neer in Oss, een mooi nieuwe avontuur!

Peter Bijvelds: “Roshon completeert onze verdediging. We zijn erg blij dat we hem binnen hebben kunnen halen. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al veel ervaring, ook op ons niveau!”.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...