Home > Ronald Koeman jr. verbreekt record Manchester United
NIEUWS

Ronald Koeman jr. verbreekt record Manchester United

4 september 2019

Ronald Koeman jr., Hobie Verhulst en Nicolas Abdat hebben woensdagmiddag twee officiële wereldrecords gevestigd. Op de KNVB Campus in Zeist verbrak Ronald Koeman jr. de ‘Halfline-Challenge’ die daarvoor nog op naam stond van Sergio Romero (Manchester United), terwijl Hobie Verhulst en Nicolas Abdat met de ‘Kick & Catch-Challenge een gloednieuw Guinness World Record vestigden.

Om het record van de ‘Halfline Challenge’ te vestigen, moest Koeman het record van Manchester United-doelman Sergio Romero verbreken. De Argentijn wist begin dit jaar binnen 1 minuut 20 ballen het doel in te trappen vanaf de middenlijn. Nu is er met Ronald Koeman een nieuwe recordhouder van het Guinness World Record. Hij wist liefst 29 ballen het doel in te krijgen.

Wat een traptechniek heeft die man!

De ‘Kick & Catch-Challenge’ was een nog niet bestaand Guinness World Record. De Challenge was bedoeld voor een tweetal spelers per Keuken Kampioen Divisie-club. Hobie Verhulst en Nicolas Abdat van Go Ahead Eagles wisten de grootste afstand te overleggen met hun uitvoering van de ‘Kick & Catch-Challenge’. Met een afstand van 71,37 meter hebben zij een officieel nieuw Guinness World Record gevestigd.

Jubileum partnership Derbystar en Coöperatie
Eerste Divisie De wereldrecordpogingen zijn gedaan in het kader van het vijftienjarig jubileum van het partnership tussen Derbystar en de Coöperatie Eerste Divisie. Dit seizoen, het seizoen 2019- 2020, is immers het vijftiende seizoen op rij dat er met de Derbystar wedstrijdbal wordt gevoetbald in de Eerste Divisie.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Clubman Lorenzo Piqué

Het is een kwestie van tijd dat Berry Arends, Dennis Janssen, Wilko de Vogt, Marcel van der Sloot en Dirk Schoofs worden achterhaald door Lorenzo Piqué. Het vijftal speelde...