Home > Rick van Rodijnen volgt Tom van der Linden op
NIEUWS

Rick van Rodijnen volgt Tom van der Linden op

4 juni 2019

Tom van der Linden stop na drieënhalf seizoen bij TOP Oss. De 27-jarige fysiotherapeut wordt opgevolgd door een bevriende collega en stadsgenoot: Rick van Rodijnen.

Groeiende praktijk
Van der Linden opende anderhalf jaar geleden samen met zijn vader Cees een praktijk in Oss. Daarnaast is hij zelf trotse vader geworden van Morris én is hij bezig met de masteropleiding manuele therapie. Genoeg te doen. “Er is veel gebeurd waardoor mijn ambities zijn veranderd. De praktijk is in korte tijd flink gegroeid – met twee fysiotherapeuten en twee personal trainers erbij – en heeft veel aandacht nodig. Het is helaas niet meer te combineren met mijn werkzaamheden bij TOP.”

Rick van Rodijnen (links) en zijn voorganger, collega en kameraad Tom van der Linden.

Opvolger in huis
Eén van de fysio’s die in Van der Lindens praktijk behandelt, en door hem werd voorgedragen, is zijn opvolger. Rick van Rodijnen dus. “Geboren en getogen Ossenaar, 25 jaar oud en woonachtig in ’s-Hertogenbosch”, stelt hij zich in het kort voor. “Ik werk ook als fysio in Haren en voetbal al sinds mijn 6e bij Margriet. Ik ben een liefhebber van de sport. Hoe mooi is het als je dan als je bij de profclub uit je eigen stad aan de slag kunt? Ik kan niet wachten tot het seizoen begint.”

Speciale plek
“Ik heb Rick verteld dat hij er vooral van moet genieten. Dat heb ik ook gedaan”, vervolgt Van der Linden. “Ik heb altijd met onwijs veel plezier gewerkt en geweldige momenten meegemaakt. Zeker de afgelopen twee seizoenen. Daar wil ik Klaas Wels in het bijzonder voor bedanken. Hij heeft samen met de club een geweldig proces doorgemaakt.”

Zien we Van der Linden nog veel terug in het Frans Heesen Stadion? “Zonder twijfel. De club heeft een speciale plek in mijn hart gekregen. Het klinkt misschien zoetsappig, maar het is wel zo.”

Bedankt voor alles Tom! 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?