Home > Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1
NIEUWS
Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1
27 november 2021

Het is TOP Oss ondanks een 1-0 voorsprong en enkele enorme kansen in met name de tweede helft niet gelukt om te winnen van het eveneens te laag geklasseerde Telstar. Een 1-1 remise zorgde dan ook niet voor tevredenheid.

Ondanks de voorsprong in de eerste helft houdt TOP Oss een punt over aan het duel met Telstar.

In de eerste helft ontspon zich een gelijkopgaande wedstrijd. Beide ploegen wilden het initiatief pakken maar slaagden daar slechts in fases in. TOP Oss opende de score. De met veel dreiging spelende Jearl Margaritha knalde na een half uur droog binnen in de verre hoek van het doel. Deze voorsprong werd met gemak tot aan de rust gehandhaafd.

Na de pauze kwam Telstar sterk uit de startblokken. We hadden het wederom moeilijk met een ploeg die moet terugkomen uit een achterstand en daarbij druk ontwikkelt. We waren veel te slordig in de ruimte die ons geboden werd. Toch kreeg onze sterkhouder en aanvoerder Rick Stuy van den Herik juist in deze fase zijn eerste enorme kans. We deden echter niet wat veel ploegen tegen ons wel doen: een doelpunt maken in een fase dat wij juist beter zijn. Een minuutje later knalde Telstar de bal prachtig in het doel van de prima keepende Norbert Alblas, 1-1. Na een korte moeilijke fase kregen we het beste TOP Oss van deze avond te zien in de laatste 20/25 minuten. Ook de invallers (met name Dean Guezen) droegen daar nog eens extra aan bij. Toch wisten de mannen van Bob Peeters en Marcel van der Sloot de winst uiteindelijk net niet te pakken. De tweede enorme kans voor Rick Stuy van den Herik, na een prachtige assist van Guezen, was helaas niet aan hem besteed. Dat betekende dat ook de aanwezige radioverslaggevers Luc Godfroid en de gebroeders Kuilder zich moesten schikken in een remise ondanks hun enthousiasmerend rechtstreeks verslag.