Home > Rasch Bedrijfskleding voorziet stewards van nieuwe kleding
NIEUWSTOPIC
Rasch Bedrijfskleding voorziet stewards van nieuwe kleding
16 april 2024

TOP Oss is verheugd om een samenwerking te melden met Rasch Bedrijfskleding, een toonaangevende leverancier van bedrijfskleding. De Waalwijkse organisatie voorzag TOP Oss recent van nieuwe stewardkleding en maakt middels de samenwerking promotie op de boarding voor het eigen merk Rasch Bedrijfskleding met het merk Tricorp.

Addie van Hulten, directeur Rasch Bedrijfskleding reageert content: “Wij zijn een bekende speler in het betaalde voetbal en het partnerschap met TOP Oss betekent dat Rasch Bedrijfskleding jassen en polo’s levert aan de veiligheidsorganisatie van TOP Oss, waardoor stewards en hoofdstewards comfortabel en professioneel kunnen optreden tijdens wedstrijden. Bovendien zal Rasch Bedrijfskleding het merk Tricorp promoten, waardoor de bekendheid voor dit kwaliteitsmerk verder wordt vergroot.”

TOP Oss Veiligheidscoördinator, Ron Verhagen, is eveneens enthousiast: “Wij vinden het belangrijk om onze stewards te voorzien van kwalitatieve en representatieve kleding en in samenwerking met ons commercieel team is ervoor gezorgd dat onze gastheren & gastvrouwen op de wedstrijddag er weer goed bijlopen. Rasch Bedrijfskleding heeft een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit bedrijfskleding en snapte onze behoefte. Kortom, de stewards bij ons lopen er weer perfect bij!”

Geïnteresseerd om een paar uur per week als steward bij TOP Oss te helpen? Stuur ons een mailtje op veiligheid@toposs.nl

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...