Home > Ragnar Oratmangoen gelooft erin
NIEUWS

Ragnar Oratmangoen gelooft erin

19 mei 2019

De halve finales van de Keuken Kampioen Play-Offs speelt Ragnar Oratmangoen niet met N.E.C. Nijmegen, maar met de club uit zijn stad. Dat had-ie een jaar geleden waarschijnlijk niet bedacht. Deze zomer ging hij voor zijn kansen in De Goffert, maar al vrij snel werd duidelijk dat Jack de Gier hem die niet al te veel zou geven. De deuren van het Frans Heesen Stadion stonden na zijn vertrek nog altijd wagenwijd open. De hereniging is succesvol. Voor TOP Oss en de speler.

De 21-jarige Ossenaar heeft dit seizoen een belangrijke rol gespeeld. Hij is vaardig, onvoorspelbaar en hij heeft een actie in huis. Daarnaast heeft de aanvaller een fijne klik binnen de lijnen met zijn collega’s die daardoor kunnen excelleren. En hoe!? Ze zijn klaar voor de dubbele ontmoeting met Sparta Rotterdam.

Ragnar Oratmangoen heeft dit voetbaljaar drie keer gescoord en vijf doelpunten voorbereid.

Kriebels
Oratmangoen heeft er zin in. “Dit zijn de betere weken. Na Helmond Sport zijn we even vrij geweest, maar daarna is het vrij snel gaan kriebelen en de spanning richting vandaag mooi opgebouwd.” Voor de huurling is het de eerste keer dat hij de nacompetitie op deze manier beleeft. “Dit zijn leuke, onvoorspelbare wedstrijden. Dat hebben we tijdens de eerste ronde al gezien. Het fijne is wel dat het over twee duels beslist wordt. Als je een keer pech hebt, zoals RKC Waalwijk, kun je dat een paar dagen later nog herstellen. Dat geeft rust.”

Vertrouwen
Voor Oratmangoen telt er de komende periode maar één ding. Winnen. Hij bekijkt het niet van wedstrijd tot wedstrijd, hij denkt groter. “Wij gaan dit avontuur aan met het doel om met TOP naar de Eredivisie gaan. Dat klinkt misschien gek, maar waarom niet? Als groep hebben we het vertrouwen en het geloof. We hebben al het hele seizoen laten zien dat we voor niemand onder hoeven te doen. Niet één keer, maar vaker. Dat is geen geluk geweest.”

Loat zien wa ge hèt, Ragnar!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

De trainingen gaan weer van start!

We verkeren inmiddels al een heel aantal weken in onzekere tijden. Nadat de derbywedstrijd tegen FC Den Bosch werd afgelast, is het heel snel gegaan. Wedstrijden werden afgelast,...

Tegemoetkoming seizoenkaarthouders

Beste seizoenkaarthouder, Klik hier voor meer informatie over de tegemoetkoming voor het einde van seizoen 19/20.   Toppers, júllie bedankt! TERUG NAAR HET NIEUWSOVERZICHT...