Home > Publiek welkom bij TOP Oss – Jong FC Utrecht!
NIEUWS
Publiek welkom bij TOP Oss – Jong FC Utrecht!
8 april 2021

Vrijdag 30 april is het eindelijk zover: supporters en sponsors zijn weer welkom in het Frans Heesen Stadion. We kijken ernaar uit om jullie weer te mogen ontvangen! De wedstrijd TOP Oss – Jong FC Utrecht is onderdeel van een aantal evenementen georganiseerd door de overheid in samenwerking met Stichting Open Nederland. Op deze webpagina geven we de informatie die tot nu toe aan ons ter beschikking is gesteld over deze wedstrijd. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij dit zo spoedig mogelijk aan jullie communiceren.

Toegang tot de wedstrijd
Bij de wedstrijd zal het stadion voor 500 toeschouwers geopend zijn. Op welke wijze toegangsbewijzen worden verstrekt en wie in aanmerking komt voor deze wedstrijd, hebben we nog niet inzichtelijk. Zodra we hier meer informatie over kunnen geven, zullen we dit kenbaar maken. Mensen met een toegangsbewijs kunnen een afspraak maken om een sneltest te laten doen bij een teststraat van Stichting Open Nederland.

Testen voor de wedstrijd
Om toegang te krijgen tot de wedstrijd, moeten supporters binnen 40 uur voor de wedstrijd een negatieve coronatest bij Stichting Open Nederland hebben afgenomen. De testafspraak kan worden gemaakt via testenvoortoegang.nl en de uitslag is er binnen een uur. Deze test kan NIET worden afgenomen bij een normale GGD-teststraat.

Bij een negatieve test krijg je een code die je kan invoeren in de speciale CoronaCheck-app. Als je die code invoert krijg je een QR-code. Deze code is 40 uur geldig en moet worden gecontroleerd bij de toegang van het stadion. Bij een groen scherm mag je naar binnen.

Coronaregels
Anders dan bij de Fieldlabs evenementen, moeten de coronaregels wél in acht worden genomen tijdens de wedstrijd. Dit betekent dat bezoekers o.a.1,5 meter afstand van elkaar moeten houden.

 

We kijken ernaar uit om jullie te ontvangen!

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?