Home > Philippe Rommens tekent bij TOP Oss
NIEUWS
Philippe Rommens tekent bij TOP Oss
8 augustus 2018

Middenvelder Philippe Rommens sluit na een proefperiode definitief aan bij TOP Oss. De 20-jarige Belg tekent een contract voor twee seizoenen met daarin een optie voor een extra jaar.

Welkom Philippe! Succes bij de club.

Rommens speelde jarenlang in de jeugd van PSV, waar hij in 2014 zijn debuut in de Eerste divisie maakte. De afgelopen twee seizoenen kwam hij nog tot 48 competitiewedstrijden en twee goals.

Technisch begaafd
“Ik heb een goede techniek, inzicht en trap. En ik werk altijd hard”, omschrijft Rommens zichzelf als voetballer. “Het liefst speel ik als aanvallend ingestelde nummer 8.”

Verzorgd voetbal
Rommens had deze zomer meerdere opties, maar hij koos als liefhebber van het spelletje voor TOP. “De speelwijze van de andere geïnteresseerde clubs sprak me niet aan. Zij hanteerden veelal de lange bal, maar hier in Oss wordt verzorgd voetbal gespeeld. Daar houd ik van en dan kom ik het beste tot mijn recht. Daarnaast voel ik me hier vanaf het begin van de stage thuis. Het is een leuke club met een dito groep.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Mini-docu: 27 jaar later

Op 17 augustus start het seizoen 2018/2019 met de uitwedstrijd tegen MVV Maastricht. Het is het eerste officiële duel waarbij we weer als TOP Oss aan de aftrap staan. Precies 27 jaar...

Hoofdsponsors

Partners

energievergelijker
inboedelverzekering vergelijken

Divisiepartners