Home > Peter Bijvelds vertrekt bij TOP Oss en gaat naar De Graafschap
NIEUWS
Peter Bijvelds vertrekt bij TOP Oss en gaat naar De Graafschap
7 maart 2022

Het nieuws zong al enige tijd rond maar nu is het formeel ook tot een akkoord gekomen.

Directeur Peter Bijvelds verlaat na 8 jaar onze mooie club TOP Oss voor een nieuwe uitdaging als technisch manager bij De Graafschap.

Een aderlating voor onze club omdat we in zijn periode onmiskenbaar veel progressie hebben geboekt en succesvol zijn geweest.  TOP Oss prijst zich gelukkig met het feit dat Bijvelds de spreekwoordelijke kar al die jaren heeft getrokken en wenst hem alle succes toe bij De Graafschap. TOP Oss ziet het niet alleen als een aderlating maar ook als een compliment voor het beleid van de club en de prestaties dat Peter Bijvelds deze kans krijgt en grijpt.

Bijvelds zelf over zijn vertrek:

“Na 8 jaar, waarin ik mijn ziel en zaligheid aan TOP Oss heb gegeven en de club daar mij heel veel voor terug heeft gegeven, heb ik desondanks de kans gegrepen een andere, nieuwe fantastische uitdaging aan te gaan.

Dit is een geweldige beloning en ik ben de club in al haar geledingen enorm dankbaar voor alles. We hebben het samen gewoon goed gedaan!

TOP Oss staat er op alle fronten dan ook uitstekend op. Dat verdient de club en dat gun ik de club ook voor de toekomst!

We zullen alles in het werk stellen om mijn vertrek zo goed mogelijk te kunnen opvangen. Niemand is onmisbaar en dat geldt zeker ook voor mij. We nemen uiteraard wel nog op een mooie wijze afscheid!”

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

We willen onszelf nog een keer belonen

We willen onszelf nog een keer belonen

De laatste wedstrijd van het seizoen is een feit, voor dit duel zal MVV Maastricht naar het Frans Heesen Stadion afreizen. Eerder dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld, beide ploegen...