Home > p.a. producties is wedstrijdsponsor van TOP Oss – FC Volendam
BUSINESS

p.a. producties is wedstrijdsponsor van TOP Oss – FC Volendam

5 april 2019

Trotse wedstrijdsponsor van TOP Oss – FC Volendam is p.a. producties. Zij werken voor bühne en business.

Bij het horen van de naam p.a. producties denken velen meteen aan de theaterproducties, schrijfopdrachten en regieklussen binnen het culturele speelveld van deze organisatie. Zo levert p.a. al jaren het regieteam voor onder andere Theaterchor Niederrhein en Theaterproducties De Meierij.

Daarnaast heeft het een aantal eigen producties in beheer waaronder het humoristisch aangrijpende ‘Draadje los…’ en de sensuele ‘Mona’. Grondlegger Peter van Aar schreef tevens de musical ‘In de basis’, het levensverhaal van voetbalicoon Ruud van Nistelrooij.

p.a. doet echter meer dan dat. Ook het zakenleven mag rekenen op een unieke samenwerking met dit productiebedrijf. Methodieken uit het theater immers zijn heel goed in te zetten als interventie, live communicatie en trainingsactiviteit.

Begrippen als ‘omdenken’, ‘out of the box’, ‘uit je comfortzone’ zijn voor de professionals van p.a. tools om medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen.

Vitaal menselijk kapitaal voor echte winst!

www.paproducties.nl
info@paproducties.nl

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Jason Bourdouxhe versterkt TOP Oss

TOP Oss heeft haar eerste zomeraanwinst binnen. Jason Bourdouxhe komt als beoogd opvolger van Dean van der Sluys over van FC Emmen. De 27-jarige Belg tekent een contract voor twee...

Klinkende zege op nummer twee Sparta

Het is TOP Oss opnieuw gelukt om van een topploeg te winnen. De ploeg van trainer Klaas Wels was zondag met 1-4 te sterk voor Sparta Rotterdam, waardoor de Ossenaren weer op de achtste...