Home > p.a. producties is wedstrijdsponsor van TOP Oss – FC Volendam
BUSINESS

p.a. producties is wedstrijdsponsor van TOP Oss – FC Volendam

5 april 2019

Trotse wedstrijdsponsor van TOP Oss – FC Volendam is p.a. producties. Zij werken voor bühne en business.

Bij het horen van de naam p.a. producties denken velen meteen aan de theaterproducties, schrijfopdrachten en regieklussen binnen het culturele speelveld van deze organisatie. Zo levert p.a. al jaren het regieteam voor onder andere Theaterchor Niederrhein en Theaterproducties De Meierij.

Daarnaast heeft het een aantal eigen producties in beheer waaronder het humoristisch aangrijpende ‘Draadje los…’ en de sensuele ‘Mona’. Grondlegger Peter van Aar schreef tevens de musical ‘In de basis’, het levensverhaal van voetbalicoon Ruud van Nistelrooij.

p.a. doet echter meer dan dat. Ook het zakenleven mag rekenen op een unieke samenwerking met dit productiebedrijf. Methodieken uit het theater immers zijn heel goed in te zetten als interventie, live communicatie en trainingsactiviteit.

Begrippen als ‘omdenken’, ‘out of the box’, ‘uit je comfortzone’ zijn voor de professionals van p.a. tools om medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen.

Vitaal menselijk kapitaal voor echte winst!

www.paproducties.nl
info@paproducties.nl

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Samenvatting TOP Oss – Jong Ajax

TOP Oss weet inmiddels dondersgoed hoe een seizoen gestart moet worden: met winst. Voor het derde jaar op rij is de eerste wedstrijd omgezet in een driepunter. Jong Ajax werd met 2-1...

TOP Oss heeft beet: Cas Peters komt

Peter Bijvelds is nog niet klaar met toveren: aanvaller Cas Peters komt de gelederen van TOP Oss versterken. De 26-jarige spits maakt de overstap van FC Volendam en tekent voor twee...