Home > p.a. producties is wedstrijdsponsor van TOP Oss – FC Volendam
BUSINESS

p.a. producties is wedstrijdsponsor van TOP Oss – FC Volendam

5 april 2019

Trotse wedstrijdsponsor van TOP Oss – FC Volendam is p.a. producties. Zij werken voor bühne en business.

Bij het horen van de naam p.a. producties denken velen meteen aan de theaterproducties, schrijfopdrachten en regieklussen binnen het culturele speelveld van deze organisatie. Zo levert p.a. al jaren het regieteam voor onder andere Theaterchor Niederrhein en Theaterproducties De Meierij.

Daarnaast heeft het een aantal eigen producties in beheer waaronder het humoristisch aangrijpende ‘Draadje los…’ en de sensuele ‘Mona’. Grondlegger Peter van Aar schreef tevens de musical ‘In de basis’, het levensverhaal van voetbalicoon Ruud van Nistelrooij.

p.a. doet echter meer dan dat. Ook het zakenleven mag rekenen op een unieke samenwerking met dit productiebedrijf. Methodieken uit het theater immers zijn heel goed in te zetten als interventie, live communicatie en trainingsactiviteit.

Begrippen als ‘omdenken’, ‘out of the box’, ‘uit je comfortzone’ zijn voor de professionals van p.a. tools om medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen.

Vitaal menselijk kapitaal voor echte winst!

www.paproducties.nl
info@paproducties.nl

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

De trainingen gaan weer van start!

We verkeren inmiddels al een heel aantal weken in onzekere tijden. Nadat de derbywedstrijd tegen FC Den Bosch werd afgelast, is het heel snel gegaan. Wedstrijden werden afgelast,...

Tegemoetkoming seizoenkaarthouders

Beste seizoenkaarthouder, Klik hier voor meer informatie over de tegemoetkoming voor het einde van seizoen 19/20.   Toppers, júllie bedankt! TERUG NAAR HET NIEUWSOVERZICHT...