Home > Oztoprak en Salhi op proef; Verkoelen komt zijn conditie op peil houden
NIEUWS
Oztoprak en Salhi op proef; Verkoelen komt zijn conditie op peil houden
2 juli 2018

Naast de eerder gepresenteerde aanwinsten verschijnen er vanmiddag nog drie nieuwe gezichten op de eerste training. Samed Oztoprak en Akram Salhi komen op proef en Maikel Verkoelen houdt zijn conditie in Oss op peil.

Oztoprak (20 jaar) is een offensief ingestelde middenvelder die tot de zomer van 2019 bij N.E.C. Nijmegen onder contract staat. De 21-jarige Salhi is middenvelder annex aanvaller van beroep. Hij maakte lang deel uit van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en hoopt op een nieuwe kans in het betaald voetbal.

 

Maikel Verkoelen

Helmonder Maikel Verkoelen sluit aan om fit te blijven. Later bekijken zowel onze club als Maikel de mogelijke opties. De 26-jarige verdediger heeft al heel wat ervaring. Hij speelde onder meer voor FC Eindhoven, RKC Waalwijk en de laatste twee seizoen voor Helmond Sport.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing Jong Ajax – TOP Oss

Vrijdag gaan we op bezoek bij de kampioen van vorig jaar: Jong Ajax. De Amsterdammers staan nu elfde, maar hebben nog steeds heel wat in de mars. Zo won het beloftenteam vorige week met...

MATCHDAY: sfeeractie op Vak C!

Een wedstrijddag is dé dag. Hier draait het om. Voor spelers en trainers uiteraard, maar ook voor de wasvrouw, de verzorger, de parkeerwachter en alle supporters. Van jong tot oud. Man,...