Home > Overtuigende overwinning op De Treffers
NIEUWS

Overtuigende overwinning op De Treffers

24 juli 2019

De eerste zege tijdens de oefencampagne is een feit. Dinsdagavond was De Treffers, na vier tegenstanders van formaat, een maatje te klein voor de mannen van Klaas Wels. Zonder al te veel problemen wonnen de rood-witten met 1-4.

Giovanni Hiwat (twee goals), Dennis Hettinga en Sjoerd Overgoor maakten de doelpunten.

Oud-spelers
Bij de Groesbeekse Tweededivisionist stonden twee bekenden aan de aftrap. Dennis Janssen was middenvelder én aanvoerder en Cendrino Misidjan de linksback. Op de bank zat keeper Dani Centen. Het drietal zag TOP al vroeg op voorsprong komen. Joey Groenbast stuurde Hiwat met buitenkantje rechts weg en de snelle aanvaller bleef kalm. Hij schoof de 1-0 binnen.

Niet veel later verscheen ook de 0-2 op het scorebord toen Lorenzo Piqué de bal panklaar op het hoofd van Hettinga legde en de verdediger tegendraads raak kopte. In het vervolg van het eerste bedrijf had TOP de score verder op kunnen voeren, maar het bleef bij deze twee goals.

Fraaie vrije trap
Na de pauze kwam De Treffers uit een hoekschop prompt op 1-2, maar spannend werd het niet. Wels z’n ploeg bleef de betere en vergrootte de marge weer. Jason Bourdouxhe kopte een te harde voorzet bekeken terug en daar stond Hiwat om binnen te knikken. Daardoor stond het verschil weer op twee. Het slotakkoord was voor Overgoor. De middenvelder, die een uitstekende voorbereiding draait, mocht aanleggen voor een vrije trap …

… hij zag een gaatje in de muur en verschalkte de Groesbeekse doelman met een bekeken krulbal: 1-4.

TOP Oss 1e helft
Koeman; Opdam (proef), Piqué, Groenbast (proef), Fleuren, Hettinga (proef); Kaak, P. Rommens, Çelik; Hiwat (proef) en Loshi (proef).

TOP Oss 2e helft
Koeman; Van Genechten (proef), Hettinga (proef), Van Looy (proef), Stuy van den Herik, Bourdouxhe; Tiebosch, Overgoor, Mertens (proef); Büttner, Hiwat (proef).

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?