Home > Op naar Amsterdam!
NIEUWS

Op naar Amsterdam!

30 november 2018

Op vrijdag 7 december gaan we op bezoek bij Jong Ajax. Reis jij de ploeg van Klaas Wels achterna? Je kunt op eigen houtje of met onze bus naar Amsterdam.

Let op! De kaartverkoop loopt tot en met woensdag 5 december 20.00 uur (de deadline is iets verruimd).

Kaarten
Tickets zijn vanaf woensdag te koop bij de balie van Fitland en kosten 5 euro per stuk. We wachten nog op kaarten vanuit Amsterdam, dus bel voor de zekerheid van tevoren even met 0412-690566.

Het is niet toegestaan om met de trein te reizen.

Parkeren
Supporters kunnen parkeren op P-Borchland ter hoogte van de ingang van het bezoekersvak. De kosten bedragen 3 euro per auto.

Met de bus
TOP Oss organiseert een busreis naar De Toekomst. Als je een uitreispas hebt, kun je online inschrijven. Dit kan tot woensdag 12.00 uur. Leden van de Trouwe Oss betalen 25 euro voor het vervoer en een kaartje. Niet-leden 30 euro. 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Levi Opdam gaat aan de slag bij TOP Oss

Een extra verdediger voor TOP Oss-trainer Klaas Wels: Levi Opdam sluit definitief aan. De rechtsback heeft zich in elk geval tot de winterstop op amateurbasis aan de club verbonden....

Voorbeschouwing TOP Oss – Jong AZ

In de derde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie speelt TOP Oss – net als in de voorgaande twee competitieduels – tegen een beloftenploeg. Ditmaal is Jong AZ de tegenstander, in...