Home > Ook Rabobank Bernheze Oss langer door bij TOP Oss
BUSINESSNIEUWSTOPIC
Ook Rabobank Bernheze Oss langer door bij TOP Oss
18 december 2023

TOP Oss en Rabobank Oss Bernheze hebben hun samenwerking verlengd. De Rabobank is sinds jaar en dag verbonden aan TOP Oss en verlengde recent het partnership wederom.

Peter de Bruin, algemeen directeur Rabobank Oss Bernheze: “Zowel onder onze gewaardeerde klanten als onder ons eigen personeel hebben we de nodige TOP Oss-fans. Persoonlijk kan ik van een potje voetbal genieten, maar zie ik ook de zakelijke voordelen van ons businessclublidmaatschap! De mogelijkheid om onze zakenrelaties uit te nodigen bij thuiswedstrijden is nog steeds erg waardevol vandaar dat we deze samenwerking weer hebben verlengd. Binnenkort brengen we nog meer nieuws op het maatschappelijk sportieve vlak en daar zijn we als coöperatieve Rabobank minstens zo blij mee.”

Bas van Rossum, algemeen directeur TOP Oss is eveneens blij met de verlenging: “De Rabobank brengt graag mensen samen en wil hen verder helpen en dat kan via ons! Hun lokaal erg actieve medewerkers zien wij graag onze CSE Business-lounge bij wedstrijden bezoeken of op niet-wedstrijddagen vergaderen in ons stadion. We zijn blij met de verlenging van de Rabobank tot en met 2025 en waarderen het zeer dat partners voor langere tijd aan ons verbonden zijn én blijven!”

Ook samenwerken vanuit jouw bedrijf met onze club?

Stuur vrijblijvend een mailtje naar commercie@toposs.nl

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...