Home > “Onze selectie doet er altijd alles aan om met een overwinning van het veld te stappen.”
NIEUWS

“Onze selectie doet er altijd alles aan om met een overwinning van het veld te stappen.”

16 april 2021

Afgelopen vrijdag wist de ploeg van Klaas Wels historie te schrijven door voor het eerst een uitwedstrijd te winnen bij Jong Ajax. Mede door de behaalde drie punten strijden de Ossenaren nog volop mee in de 4e periode. Klaas Wels heeft er alle vertrouwen in om wederom goede zaken te doen en de drie punten in het Osse Kuipje te houden. Dat moet ten koste gaan van MVV Maastricht.

“We gaan niet anders dan normaal de wedstrijd in.”

Foto’s: Bert van Berkum

Jong Ajax

Afgelopen vrijdag werd er voor het eerst in de clubhistorie gewonnen in Amsterdam. Uiteraard is Klaas Wels daar zeer content mee.   “We hebben een goede wedstrijd op de mat gelegd die we hebben afgesloten met drie punten. Mede door de overwinning zijn we omhoog geklommen op de ranglijst en zijn we het linker rijtje binnengedrongen, dat is iets om zeer tevreden over te zijn.”

Team

Iedere week staat er een gedreven en gemotiveerd team op het veld onder leiding van Klaas Wels. De oefenmeester geeft aan dat de hechtheid op het veld de grootste kracht is van zijn team dit seizoen. “Onze selectie doet er altijd alles aan om met een overwinning van het veld te stappen. De motivatie en strijd die wij in een wedstrijd weten te leggen is de grootste kracht van ons dit seizoen. Het kan de ene keer natuurlijk beter gaan dan de andere keer, maar we hebben het al vaker geconstateerd dat het een team is en dat is voor iedereen binnen de selectie alleen maar fijn!”

Aan vertrouwen is er geen gebrek in de groep vertelt Klaas. “De wil om te winnen is er bij iedereen. Er heerst enorm veel vertrouwen in de groep. Dat zullen we ook gaan uitstralen om de drie punten in het Osse Kuipje te houden!”

MVV

Voor Klaas Wels en zijn mannen is de wedstrijd tegen MVV Maastricht een erg belangrijke. Niet alleen op de ranglijst kunnen ze omhoog kijken, maar ook in de 4e periode kunnen stappen gezet worden. “Wij willen zo hoog mogelijk op de ranglijst eindigen, als dat lukt blijven we meestrijden voor de 4e periode. Dus het is zeker een interessante en belangrijke avond voor ons!”

Vanaf minuut één hoopt Klaas Wels er met zijn ploeg te staan. Met de druk vooruit wil de oefenmeester de drie punten in het Frans Heesen Stadion te houden. “We gaan niet anders dan normaal de wedstrijd in. Vanaf het startsignaal willen we MVV Maastricht onder druk zetten, kansen creëren en verzorgd voetbal te spelen. Als dat lukt ben ik ervan overtuigd dat we tegen iedere ploeg in de KKD resultaat kunnen halen, dus ook tegen MVV Maastricht.”

Klaas Wels zal in het duel met MVV Maastricht negen spelers missen. Alle deze spelers zijn door een blessure geveld: Evan Rottier, Lars Hutten, Sjoerd Overgoor, Justin Mathieu, Trevor David, Giovanni Büttner, Tim Hölscher, Grad Damen en Ruben Roosken zullen de wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan.

KOM OP TOP!

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?