Home > “Onze ploeg is ook echt een ploeg dat door het vuur gaat voor elkaar.”
NIEUWS

“Onze ploeg is ook echt een ploeg dat door het vuur gaat voor elkaar.”

16 februari 2021

11 Dagen na de fantastische 6-0 overwinning op Jong AZ wacht er nu een duel met de koploper van de Keuken Kampioen Divisie: SC Cambuur. Het belooft een heerlijk affiche te worden op de dinsdagavond, met die gedachte hoopt Klaas Wels een vervolg te geven aan de vorige wedstrijd.

“We hebben een strijdplan en we gaan kijken hoe goed we zijn tegen deze tegenstander!”.

Foto’s: Bert van Berkum

Jong AZ

Het was voor iedereen die TOP Oss een warm hart toe draagt een fantastische avond vorige week vrijdag toen er met 6-0 werd gewonnen van Jong AZ. Het was een wedstrijd waarin de ploeg van Klaas Wels 90 minuten lang alles zelf heeft weten af te dwingen en daarmee tot dit resultaat kwam. “We zijn vanaf minuut één scherp geweest en hebben we ook alles afgedwongen, zelfs de rode kaart kwam door een uitstekende loopactie en een steekpass. Door de zes gemaakte goals, waar zeker een aantal parels tussen zaten, en het uitstekende spel hebben we de wedstrijd weten te winnen.”

Teamprestatie

De teamspirit die er was en de wil om er nog meer te maken kenmerkt de ploeg van Klaas Wels. “Onze ploeg is ook echt een ploeg dat door het vuur gaat voor elkaar. We willen goed presteren en vooruit spelen en de laatste wedstrijd tegen Jong AZ viel alles een beetje samen. Daarmee vind ik ook dat we een uitstekende teamprestatie hebben neergezet en een klinkende overwinning hebben geboekt.”

SC Cambuur

Voor Klaas en zijn mannen wacht een mooie confrontatie met de beste ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. “SC Cambuur heeft een ijzersterke ploeg die al 1.5 jaar samen een team vormen. De Leeuwarders hebben veel goede elementen in de ploeg zitten en kunnen ontzettend veel doelpunten maken door veel dreiging van de flanken en goede loopacties, dat hebben ze dit seizoen al vaak laten zien. Als je ziet dat SC Cambuur een Korte, Antonia en Nieuwkoop kan laten invallen, dan geeft dat de breedte en de kracht van de selectie weer.”

Goede moed

De ploeg van Klaas Wels stapt vol vertrouwen en goede moed de bus in naar Leeuwarden. “Ik durf hardop uit te spreken dat de ploeg er goed voorstaat en dat we tot het bot gemotiveerd zijn om de goede prestatie van de wedstrijd tegen Jong AZ een vervolg te geven. Met die gedachte gaan wij naar Leeuwarden toe om ons op zo’n goed mogelijke manier te presenteren en we gaan vol voor resultaat! We hebben een strijdplan en we gaan kijken hoe goed we zijn tegen deze tegenstander! Met deze blik leven wij iedere week naar de eerstvolgende wedstrijd toe, op jacht naar resultaat.”

Blessures

De ziekenboeg is vergeleken met het duel met Jong AZ met één persoon uitgebreid die helaas een knieblessure heeft opgelopen in de naam van Sjoerd Overgoor.

De afwezige voor de wedstrijd tegen SC Cambuur zijn: Sjoerd Overgoor, Jarni Koorman, Lorenzo Piqué, Grad Damen, Lion Kalentjev, Dean Guezen en Giovanni Büttner.

“Ik durf hardop uit te spreken dat de ploeg er goed voorstaat en dat we tot het bot gemotiveerd zijn.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?