Home > Onfortuinlijke nederlaag TOP Oss tegen Almere!
NIEUWS
Onfortuinlijke nederlaag TOP Oss tegen Almere!
20 februari 2021

Voor de tweede keer op rij trok TOP Oss aan het verkeerde einde tegen een hoogvlieger in de competitie en leed het opnieuw na een enerverend duel een nederlaag met 2-4. Daar zat toch wel het nodige ongeluk bij.

 

Zones van de waarheid 

Onze staf rekende vooraf op een wat behoudend Almere. Daar is de ploeg in de competitie al opvallend succesvol mee geweest en ze draaien ondanks een terugval nog steeds goed mee. Dan is het op zijn zachtst gezegd niet handig als je al snel een doelpunt om de oren krijgt. Toch gebeurde dat helaas. We hebben vernomen dat men in het stadion nu nog steeds volop discussieert over het feit of de kopbal van Verheijdt wel of niet geheel over de doellijn was. Een zeer moeilijk te beoordelen kwestie dus. De grensrechter was resoluut: 0-1. In de zones van de waarheid bleef Almere in de eerste helft beter! Wij misten kansen middels Trevor David en de sterk spelende Mart Remans en verdediger Breedijk profiteerde van mistasten in onze verdediger 0-2. Na die tweede treffer waren wij het kwijt en hadden onze gasten uit Almere de score nog voor de rust moeten uitbreiden. Ook dat gebeurde gelukkig niet.

 

We hebben vernomen dat men in het stadion nu nog steeds volop discussieert over het feit of de kopbal van Verheijdt wel of niet geheel over de doellijn was.

Foto’s: Bert van Berkum

Geweldige comeback!

Van meet af aan wisten we onze gasten na de rust in verlegenheid te brengen. En met een werkelijk FANTASTISCHE aanval en goal brachten we de spanning terug. Philippe Rommens maakte het formidabel af 1-2. Het was wachten op de 2-2. Mart Remans leek een strafschop te gaan krijgen na een wat onbesuisde actie van een Almeerse verdediger. Helaas voor ons beoordeelde (chauvinistisch als we zijn) de arbitrage het anders. Maar het bleek slechts uitstel. Invaller Kyvon Leidsman verlengde op typische spits wijze technisch heel handig een schot van Ruben Roosken. 2-2. TOP Oss zocht de overwinning. Almere handhaafde zich echter goed. Een goed uitgevoerde counter leidde tot ontsteltenis en totale verbijstering van onze aanvoerder Stuy tot een vrije trap op 18 meter van ons doel. Alhoewel Almere bekend staat om zeer goede spelhervattingen moest de 2-3 ons worden aangerekend. Wederom verdedigden we slecht bij een moment. Ook voor de tweede wedstrijd op rij kregen we letterlijk in het laatste fluitsignaal nog een goal tegen. Wij zaten qua resultaat weer op de blaren en Almere vierde terecht haar uit het vuur gesleepte overwinning. 

 

Maandag 1 maart spelen we uit bij NAC Breda. Wederom een hoogvlieger. Wat maakt het ons uit?!

 

Invaller Kyvon Leidsman verlengde op typische spits wijze technisch heel handig een schot van Ruben Roosken. 2-2.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...