Home > Ondernemer van het Jaar Diek van den Berk verrast tijdens Business Gala
BUSINESSNIEUWSTOPIC
Ondernemer van het Jaar Diek van den Berk verrast tijdens Business Gala
30 mei 2024

Op zaterdag 25 mei werd Diek van den Berk tijdens het Business Gala in Oss uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. Diek van den Berk had van jongs af aan een passie voor de bouw. In 2008 begon hij zijn eigen bouwbedrijf, gericht op kwalitatieve afbouwmaterialen, in de schuur van zijn moeder.

Vijftien jaar later heeft Diek een groot bedrijf met een fabriek, showroom en logistiek centrum in Ravenstein en Antwerpen. De Plintenfabriek heeft bijna 160 medewerkers en produceert onder andere plinten en vensterbanken, met een sterke focus op kwaliteit, service en milieubewustzijn.

Algemeen directeur Bas van Rossum verraste Diek met een business-seizoenkaart voor het aankomende seizoen. Stan Wittenberg werd diezelfde avond uitgeroepen tot veelbelovend ondernemer van 2024 en ontving een lidmaatschap voor de Young Business Club van TOP Oss.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...