Home > Olivier Rommens vergezelt zijn broer bij TOP Oss
NIEUWS

Olivier Rommens vergezelt zijn broer bij TOP Oss

4 januari 2019

TOP Oss heeft de gelederen versterkt met Olivier Rommens, de oudere broer van Philippe. De 23-jarige middenvelder komt over van NAC Breda en tekent een contract voor tweeënhalf jaar.

Zijn carrière
Rommens kwam in 2006 samen met zijn broertje in de jeugdopleiding van PSV terecht en maakte in het seizoen 2014/2015 zijn debuut voor Jong PSV. Vervolgens speelde hij meer dan 50 wedstrijden voor de Eindhovenaren en verkaste de Belg naar NAC.

Tijdens z’n eerste jaar in het geel-zwart speelde hij geregeld (23 duels), maar daarna lag hij er lang uit vanwege een kruisbandblessure. Afgelopen zomer werd Rommens weer fit verklaard, maar zijn Eredivisiedebuut maakte hij niet.

Een winnaar
Directeur Peter Bijvelds is zeer te spreken over zijn nieuwste aanwinst. Omdat hij op meerdere posities uit de voeten kan en omdat hij – net als Philippe – karakterologisch goed in elkaar steekt. “Olivier een winnaar. Een bijter. En een slimme voetballer. Met hem win je wedstrijden”, licht Bijvelds toe. “Daarnaast heeft hij heeft hij ook nog eens veel dynamiek in zijn spel. Ik ben blij dat we hem voor langere tijd hebben weten te binden.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“Schoonheid telt niet meer”

In september kunnen trainers het zich veroorloven om ondanks een nederlaag tevreden te zijn. In november zouden zij na afloop kunnen zeggen: de volgende keer beter. In februari...

Lion Kaak drie jaar langer bij TOP Oss

Middenvelder Lion Kaak verlengt zijn verblijf bij TOP Oss tot 2022. De 27-jarige nummer 6 gaat zodoende voor zijn derde, vierde en vijfde jaar bij de rood-witten. Kaak kwam in de zomer...