Home > OldStars gaan de strijd aan in het Frans Heesen Stadion
NIEUWSTOPIC
OldStars gaan de strijd aan in het Frans Heesen Stadion
25 mei 2023

Op vrijdag 2 juni vindt het Brabanttoernooi plaats in het Frans Heesen Stadion. Samen met zes andere BVO’s is TOP Oss vorig jaar een project gestart om kinderen en senioren meer te laten bewegen. De kinderen spelen om wie het meest sportieve team is in de Street League. En de OldStars van TOP Oss, FC Den Bosch, PSV, NAC Breda, FC Eindhoven en RKC Waalwijk, maken onderling uit wie de beste is.

Het BrabantSport Fonds kondigde vorig jaar aan te starten met de concepten Street League en Old Stars. In de laatste keer dit seizoen, zal in de Street League finales worden bepaald welk team het meest sportief is. Deze wedstrijden worden gespeeld op het veld van het Osse kuipje. Ook de OldStars zullen hier een toernooi spelen. Zij gaan samen met zes andere BVO’s uit Brabant de strijd met elkaar aan. Op deze manier zijn jongeren en ouderen toch in beweging. En daarnaast worden zij aangezet tot een gezonde leefstijl en sociale contacten.

Zelf even een kijkje nemen?
Dat kan zeker! Om 16:00 wordt er bij beide toernooien afgetrapt en rond 18:00 zijn deze toernooien ook weer afgelopen. In ons stadion is er genoeg plek op de tribune of langs het veld om te komen kijken. Wie weet doet uw kind volgend jaar mee met de Street League of voelt u zich geroepen om eens mee te trainen met de OldStars.

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...