Home > OFF DAY TOP OSS TEGEN STERK TELSTAR 1-4
NIEUWS

OFF DAY TOP OSS TEGEN STERK TELSTAR 1-4

16 januari 2021

Er was afgelopen zaterdagmiddag heel veel te winnen voor TOP Oss. Een overwinning zou de ploeg op een play-offpositie hebben gebracht en op gelijke hoogte met de tegenstander Telstar! Daar kwam helemaal niets van terecht. Nadat de Velsenaren de eerste de beste kans tot doelpunt hadden gepromoveerd beleefden zij een zeer gemakkelijke middag. 1-4 was na afloop de overtuigende winst.

Joshua Sanches in actie.

Foto’s: Bert van Berkum

Niet thuis
Ondanks het feit dat we in ons vertrouwde Frans Heesenstadion speelden gaven we vanaf het eerste fluitsignaal niet thuis. We schoten op alle fronten tekort daar waar onze tegenstander een van haar beste wedstrijden speelde. De 0-2 ruststand was een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen ondanks dat doelman Bo Geens niet eens heel veel te doen had gekregen. De toch al behoorlijke blessurelijst werd helaas na een half uur ook weer aangevuld met Philippe Rommens die zijn enkel op ongelukkige wijze verzwikte bij een pittige charge.

Genadeklap
Na de rust zag je onmiddellijk dat de mannen van Klaas Wels zich hadden voorgenomen om hun leven te beteren. Maar wederom wist Telstar de eerste de beste kans in een prachtig doelpunt om te zetten 0-3. Dat bleek de genadeklap te zijn. Telstar liep al redelijk snel uit naar 0-4 en had van ons niks meer te vrezen. Pas in het laatste kwartier, toen het voor Telstar natuurlijk niet meer zo hoefde, speelden wij aanvaardbaar voetbal. Het doelpunt van Mart Remans was mooi. Dat kon niet gezegd worden van de eindstand: 1-4!

Volgende week zaterdag spelen we om 16.30 uur thuis tegen Excelsior.

Wissel Cas Peters en Dennis van der Heijden.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?