Home > Kleine nederlaag bij MVV: 1-0
NIEUWS
Kleine nederlaag bij MVV: 1-0
25 juli 2019

TOP Oss is vrijdagavond op bezoek bij MVV Maastricht nipt onderuit gegaan. Anthony van den Hurk besliste het moeizame duel met de enige treffer van de avond. Kansen waren spaarzaam en met name aanvallend is er nog werk aan de winkel voor TOP.

In de eerste helft, waarin MVV een licht overwicht had, waren er een aantal mogelijkheden voor de thuisploeg. Van den Hurk volleerde over en datzelfde lot kende een schotpoging van Joeri Schroijen. De Ossenaren stichtten nauwelijks gevaar.

Het publiek moest wachten tot de 51e minuut totdat er een écht hoogtepunt was en toen was het meteen raak. Tim Zeegers had een afgemeten voorzet in huis; Van den Hurk kopte de bal tegen de touwen.

En TOP? Die lieten zich na een uur spelen voor het eerst gelden. Philippe Rommens knalde een vrije trap van een metertje of 25 op de lat. In het laatste half uur gingen de mannen van Klaas Wels wel op zoek naar de gelijkmaker, maar daar werd amper aanspraak op gemaakt. Al met al was de oefennederlaag dus niet onterecht te noemen.

Volgende klus: Umm Salal uit Qatar. De aftrap is dinsdag om 17.00 uur in Overasselt.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...