Home > Nieuwe stadionverlichting in het Frans Heesen Stadion!
BUSINESSNIEUWS
Nieuwe stadionverlichting in het Frans Heesen Stadion!
17 april 2020

Vanaf het nieuwe seizoen zullen de spelers van TOP Oss verlicht worden door nieuwe led lampen in de lichtmasten van het Frans Heesen Stadion. Er is een mooi akkoord bereikt met Sportverlichting.com uit Deventer. Met deze led sportveldverlichting voldoet TOP Oss ruimschoots aan de licentie-eisen waaraan elke BVO moet voldoen.

Martin Bolderman (directeur/eigenaar Sportverlichting.com): “Wij zijn zeer content dat wij naast FC Dordrecht nu ook TOP Oss mogen voorzien van led-verlichting. Tevens zullen wij toetreden tot de Business Club van TOP Oss. Wij kunnen wel spreken van een win-win situatie voor alle partijen”. Ook Operationeel Manager Jurgen Wevers is zeer te spreken over de nieuwe led verlichting van Sportverlichting.com: “Onder andere de professionaliteit, wijze van meedenken en de snelheid waarmee Sportverlichting.com zich de afgelopen maanden heeft onderscheiden geeft ons een heel goed gevoel over de nieuwe verlichting in ons mooie stadion. Met de verschillende extra mogelijkheden die de led verlichting ons biedt, behoren de problemen die we de afgelopen jaren hebben gehad tot het verleden en kunnen we in de nieuwe omgeving zelfs een lichtshow inzetten. Dat Sportverlichting.com tevens instapt als Business Club Lid van TOP Oss geeft hun grote betrokkenheid aan!”.

De verwachting is dat de led verlichting in de maand juni gerealiseerd kan worden. Echter houden we uiteraard een slag om de arm in verband met de huidige, onzekere situatie waarin we met zijn allen verkeren.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss verliest in De Vliert

TOP Oss verliest in De Vliert

TOP Oss heeft zichzelf vandaag geen dienst weten te bewijzen. Op bezoek bij nummer laatst FC Den Bosch werd vanmiddag met 4-1 verloren. Een snel doelpunt van Toshio Lake bleek bij lange...

Voorbeschouwing FC Den Bosch – TOP Oss

Voorbeschouwing FC Den Bosch – TOP Oss

De mooiste wedstrijd van het seizoen staat weer op de planning. TOP Oss reist zaterdag af naar Stadion De Vliert, dat op zestien minuten afstand ligt van het Frans Heesen Stadion. Met een...