Home > Nieuwe keeperstrainer bij TOP Oss!
NIEUWS

Nieuwe keeperstrainer bij TOP Oss!

22 juli 2020

Er is een nieuwe keeperstrainer binnengehaald in Oss: Ronnie Buitenkamp. Hij speelde zelf bij OJC Rosmalen maar heeft wegens blessures zijn eigen carrière als keeper helaas stop moeten zetten. Om toch actief te blijven in de voetbalwereld is hij het trainerschap aangegaan. Ronnie Buitenkamp begon als fysiek trainer en is zich daarna bezig gaan houden met het trainen van keepers. Met TOP Oss is er al eerder contact geweest en nu is er een akkoord gekomen tussen beiden. Daarmee nemen wij afscheid van keeperstrainer Martijn van Strien, die wij bedanken voor zijn inzet!

Buitenkamp heeft zin in dit nieuwe avontuur: “ik heb heel veel zin om met de talentvolle keepers als Koeman en Rondeel aan de slag te gaan! Het gevoel bij de club is goed en vooral de gesprekken met Peter Bijvelds en Klaas Wels gaven mij een prettig gevoel.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss wint derby met overmacht 2-0

Het was echt een hele periode geleden dat we de Bossche rivalen hadden verslagen. Op een druilerige dinsdagavond in oktober 2020 was het dan weer zo ver! We versloegen op zeer verdiende...