Home > Nieuw kunstgrasveld in Frans Heesen Stadion
NIEUWSTOPIC
Nieuw kunstgrasveld in Frans Heesen Stadion
11 juni 2024

TOP Oss maakt bekend dat er een nieuwe kunstgrasmat wordt geplaatst in het Frans Heesen Stadion.

Technisch directeur Linton Posthumus is blij met de investering in een nieuw veld: ”Het oude veld was voor ons aan vervanging toe. Door middel van deze investering vanuit Stadionbeheer zorgen we ervoor dat onze spelers en staf bij aanvang van het nieuwe seizoen een veel beter trainings- en wedstrijdveld krijgen. Belangrijk voor het verder doorontwikkelen van onze TOP Oss-spelers. In samenwerking met het Osse J&E Sports komt deze moderne nieuwe kunstgrasmat zo spoedig mogelijk in ons stadion te liggen.”

Posthumus licht verder toe: ”Hoewel veel voetbalclubs terug willen naar natuurgras en dat ergens ook ons ideale beeld is, is dit voor TOP Oss momenteel niet realistisch. Organisatorisch en financieel is een nieuwe kunstgrasmat voor ons het beste besluit. Hierdoor blijven we kunnen trainen in ons eigen stadion met onze eigen kleedkamerfaciliteiten.”

De werkzaamheden voor de aanleg van de nieuwe kunstgrasmat in het Frans Heesen Stadion beginnen deze week en zullen naar verwachting eind juni voltooid zijn. Voor de huidige grasmat is een duurzame oplossing gekozen en deze zal een tweede leven krijgen in het buitenland.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?