Home > Niels Fleuren plakt er in Oss een seizoen aan vast
NIEUWS

Niels Fleuren plakt er in Oss een seizoen aan vast

17 januari 2019

TOP Oss en Niels Fleuren gaan langer met elkaar door. De 32-jarige verdediger speelt ook in het seizoen 2019/2020 in het rood-wit en dat wordt zijn derde jaar in Oss.

Niels Fleuren heeft al 46 wedstrijden in het rood-wit van TOP Oss achter zijn naam geschreven.

“Niels is écht een schoolvoorbeeld van een toegevoegde waarde. Binnen en buiten het veld”, reageert Peter Bijvelds opgewekt vanwege de verlenging. “Hij is zeer betrouwbaar en gebruikt al zijn ervaring op fantastische wijze. Als hij speelt, is ie zeer taakgericht. En als hij op de reservebank zit, gaat hij daar perfect mee om.” Richting de 450 duels Fleuren loopt al wat jaartjes mee in de voetballerij. Hij begon zijn carrière in 2003 bij VVV-Venlo en speelde daar 357 wedstrijden in 13 seizoenen. Vervolgens kwam de Brabander een jaar uit voor FC Emmen (18 duels) en maakte hij in de zomer van 2017 de overstap naar TOP Oss. In totaal staan er nu 418 competitiewedstrijden achter zijn naam. Een uniek aantal.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wie gaat er mee naar Leeuwarden?

Op vrijdag 1 maart maken we een mooie trip naar het hoge noorden. Op de vooravond van de carnaval is SC Cambuur de tegenstander. Je kunt je inschrijven voor een busreis of de autocombi....