Home > Nellen Schoonmaakdiensten tekent weer voor TOP!
BUSINESSNIEUWSTOPIC
Nellen Schoonmaakdiensten tekent weer voor TOP!
8 juli 2024

Wij zijn trots om te melden dat de sponsorovereenkomst tussen TOP Oss en Nellen Schoonmaakdiensten is verlengd. Angel Nellen en zijn team zijn sinds 2013 verbonden aan onze club en zullen ook in het seizoen 2024-2025 aan onze zijde staan. Deze langdurige samenwerking heeft beide partijen veel opgeleverd, en wij kijken ernaar uit om samen verder te bouwen.

Koen Wissing, commercieel manager van TOP Oss, deelt zijn enthousiasme: “Het is fantastisch om te zien dat een lokale onderneming zoals Nellen Schoonmaakdiensten zich al zo lang inzet voor onze club. Hun loyaliteit en steun zijn erg belangrijk voor ons en laten de kracht van regionale samenwerking zien.”

Wij danken Angel Nellen en het hele team van Nellen Schoonmaakdiensten voor hun voortdurende steun en vertrouwen in TOP Oss. Samen streven we naar nieuwe hoogtepunten in het komende seizoen!

Wil jij, net als Nellen Schoonmaakdiensten, de kracht van ons zakelijke netwerk ervaren? 🌐⤵
Neem dan contact op met koen.wissing@toposs.nl

📸 John Pellekaan I Angel Nellen I Koen Wissing

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...