Home > Museum Jan Cunen Oss in de race voor prestigieuze VriendenLoterij Museumprijs 2023 
NIEUWSTOPIC
Museum Jan Cunen Oss in de race voor prestigieuze VriendenLoterij Museumprijs 2023 
17 oktober 2023

Wow, Museum Jan Cunen Oss is dit jaar in de race voor de VriendenLoterij Museumprijs 2023! Een groot compliment voor hun eigenzinnige koers, met een hoofdrol voor de lokale geschiedenis. In Villa Curiossa ontdek je de rijke geschiedenis van de stad: van de uitvinding van margarine tot de anticonceptiepil, en van Knax tot kamerbreed tapijt. Maar vooral hoe deze ‘oude’ verhalen nog altijd actueel zijn en een inspiratiebron voor allerlei ‘nieuwe’ tentoonstellingen en projecten. Zo kun je nu op audiëntie bij de échte Vorst van Oss en is de voortuin omgetoverd tot een apotheek voor dieren. O ja, en kwam één de topstukken uit de stadscollectie al eens een weekend bij je logeren?

Voor de vakjury was het duidelijk: Museum Jan Cunen hoort in 2023 bij de beste drie musea van Nederland. Maar we zijn er nog niet. Om de concurrentie te verslaan en de trofee definitief naar Brabant te halen, hebben we zoveel mogelijk stemmen nodig.

Dus, doe je mee en help je Oss winnen? 

Ga naar https://bit.ly/JanCunen en stem vóór 4 november op ons museum. Een kleine moeite, met ook nog kans op een mooie reis! En help je ons ook om nóg meer trotse streekgenoten te bereiken? Op 9 november wordt de winnaar bekendgemaakt. 

EFFE STEMMEN NOG! 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...