Home > Mokerslag voor TOP OSS, thuisnederlaag tegen FC Dordrecht!
NIEUWS
Mokerslag voor TOP OSS, thuisnederlaag tegen FC Dordrecht!
15 februari 2020

Met name door een erbarmelijke eerste helft heeft TOP Oss laagvlieger Dordrecht in het zadel geholpen en verloor zij haar thuiswedstrijd volkomen onnodig, maar wel verdiend met 1 – 3!

Danzell Gravenberch doet zijn oude club pijn door de absolute uitblinker van de avond te worden.

Foto’s: Bert van Berkum

Vanaf de eerste minuut toonden onze gastheren meer aanvallende intenties en lef. Dat deden zij behoorlijk goed, met creativiteit en kwaliteit. Daarbij verdedigden zij continu op een wel zeer zwakke wijze. Het lag puur aan ons zelf dat wij daar eigenlijk geen moment gebruik van konden maken.

Het eerste kwartier was eerlijk gezegd gênant. In plaats van dat wij onze tegenstander onze wil oplegden hebben we de bal nauwelijks gehad. Een relatief makkelijk en op het oog houdbaar schot resulteerde ook nog eens in een doelpunt voor FC Dordrecht. Oud-TOP Oss speler Danzell Gravenberch was de maker. Daarna werden wij van onderliggende partij een gelijkwaardige partij. Na twee redelijke mogelijkheden wisten wij dat al snel om te zetten in de gelijkmaker. Van dichtbij wist Dennis van der Heijden een rebound in te tikken: 1 – 1. Nog geen 3 minuten na deze gelijkmaker kregen wij wederom relatief eenvoudig een doelpunt tegen. 1-2. De Dordtenaren wisten van gekkigheid niet wat er gebeurde toen ze voor rust zelfs nog de 1 – 3 wisten te maken dankzij een wereldgoal van wederom Danzell Gravenberch. Deze ruststand was overigens absoluut niet geflatteerd.

Na de pauze wist TOP Oss dat zij ondanks het feit dat zij achter de feiten aan liep toch moest gaan voor het maximaal haalbare. Dat resulteerde in een veel offensievere opstelling. Begrijpelijk, maar vaak in zo’n inhaalsituatie redelijk kansloos. Vanuit die optiek was het opmerkelijk om te zien dat we nog best veel mogelijkheden en kansen hebben gehad om het tij te keren. Daarbij moest het houtwerk de gasten ook tweemaal redding brengen. Niet dat de Dordtenaren niet goed speelden op de counter, maar verdedigend bleven ze enorm kwetsbaar! De uiteindelijke nederlaag was echter verdiend en we mogen gerust spreken van een onthutsend slechte avond!