Home > Middenvelder Mitchell van Rooijen komt naar TOP Oss
NIEUWSTOPIC
Middenvelder Mitchell van Rooijen komt naar TOP Oss
28 juni 2024

Mitchell van Rooijen is de nieuwste aanwinst van TOP Oss. De 25-jarige middenvelder komt transfervrij over van Ciudad Real, dat uitkomt op het vierde niveau van Spanje. Van Rooijen tekent een contract voor twee jaar in Oss.

Mitchell van Rooijen genoot zijn jeugdopleiding bij FC Utrecht, waarbij hij ook in de Keuken Kampioen Divisie voor Jong FC Utrecht uitkwam. In 2020 maakte Van Rooijen zijn debuut voor de Utrechtse hoofdmacht. Een jaar later speelde hij één seizoen op huurbasis voor Excelsior en verkaste daarna naar VVV Venlo, waarmee hij de play-offs haalde. In totaal speelde van Rooijen 153 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Technisch directeur Linton Posthumus over de komst van Van Rooijen: “Mitchell is een speler met ervaring gekoppeld aan een goede leeftijd. Daarnaast is hij tactisch sterk en is hij een leider zowel op als buiten het veld.”

Mitchell van Rooijen over zijn nieuwe club: “Mijn kwaliteiten zijn dat ik het spel kan lezen en goed ben aan de bal. Resultaat staat voorop, we hebben genoeg kwaliteit in de groep en een goede staf om dit te bereiken. Ik kijk ernaar uit om de supporters te leren kennen!”

Welkom in Oss, Mitchell!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...