Home > Met vertrouwen naar Maastricht
NIEUWSTOPIC
Met vertrouwen naar Maastricht
9 februari 2023

Met de overwinning tegen FC Den Bosch nog vers in het geheugen, kan de voorbereiding op MVV Maastricht niet beter beginnen. Captain Rick Stuy van den Herik blikt vol vertrouwen vooruit op het duel in het diepe zuiden: “Wij gaan volle bak voor de winst.”

“We gaan met vol vertrouwen richting vrijdag, zo staan we erin,” aldus aanvoerder Rick Stuy van den Herik. Maar realistisch is hij ook: “We hebben drie punten gepakt, maar hebben geen sprong gemaakt op de ranglijst.” Afgelopen vrijdag stond de derby tegen FC Den Bosch op het programma. Door de grote support en verzorgd voetbal, werd dit een mooie avond voor de Ossenaren. De aanloop naar MVV Maastricht verloopt dan ook net wat soepeler. De Limburgers staan zevende op de ranglijst, maar hebben in de derde periode nog maar één punt gepakt. De aanvoerder van TOP Oss laat zich hier niet door afleiden. “Wij kijken niet echt naar hoeveel punten zij hebben in deze periode, we kijken naar onszelf en wij willen drie punten meenemen,” zegt hij.

Thuis
Eerder dit seizoen nam MVV Maastricht de punten mee uit Oss. Door een goal van Mart Remans, die twee seizoenen geleden nog voor TOP Oss speelde. Het was een wedstrijd waarvan de uitslag een vertekend beeld gaf. “Ik denk dat wij die wedstrijd beter waren en veel kansen hebben gecreëerd. Alleen we maakten hem niet,” aldus Rick Stuy van den Herik.

Revanche
Vrijdagavond is het dus tijd voor revanche op de ‘sterrendragers’. In Stadion de Geusselt zal men een zelfverzekerd TOP Oss treffen. “We hebben vertrouwen vanuit de thuiswedstrijd en vertrouwen van afgelopen vrijdag, dus wij gaan volle bak voor de winst,” zegt de aanvoerder. MVV Maastricht zal het de mannen uit Oss niet makkelijk maken. Na PEC Zwolle en Heracles Almelo, is MVV de club met de meeste punten behaald in thuiswedstrijden. Daar tegenover staat dat TOP Oss dit seizoen de meeste succesvolle tackles heeft ingezet, terwijl MVV Maastricht hierin derde van onderen staat. Dit belooft dus een hele interessante avond te worden!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...