Home > Meld je gratis aan voor het online pokertoernooi van TOP Oss & GGPoker
NIEUWS
Meld je gratis aan voor het online pokertoernooi van TOP Oss & GGPoker
12 april 2022

Op donderdag 21 april organiseert TOP Oss in samenwerking met haar nieuwe partner, GGPoker, een online pokertoernooi. Op deze avond, die van ongeveer 20.00 tot 23.00 uur duurt, kunnen leuke prijzen gewonnen worden. Inschrijving voor het toernooi is geheel gratis! Deelname is voor 18 jaar en ouder. 

GGPoker stelt een prijzenpot van $1.500,- ter beschikking. Daarnaast zijn er nog leuke extra  prijzen te winnen.  Als je wint win je een seizoenkaart voor TOP Oss, voor volgend seizoen. De nummer twee wint een Derbyday shirt. Eindig je als derde, dan ontvang je een goodiebag uit de fanstore. Voor de vierde plek liggen er tien tickets voor een wedstrijd naar keuze klaar. De nummers vijf, zes, zeven en acht ontvangen respectievelijk een TOP Oss hoodie, een TOP Oss vlag, een TOP Oss sjaal, en een TOP Oss pet. Voor de negende plek is er een autovaantje gereserveerd en tot slot een zonnebril voor de nummer tien.

Aanmelden

Over GGPoker

GGPoker is een van ‘s werelds grootste online poker rooms, met spelers van over de hele wereld. Het biedt een scala aan innovatieve spellen en functies allemaal ontworpen om poker leuker te maken dan ooit tevoren. In 2020 organiseerde GGPoker het WSOP Online Main Event, dat in het Guinness Book of World Records staat als Pokertoernooi met de grootste prijzenpot ooit. GGPoker is hoofdsponsor van de WSOP in Las Vegas, en van de WSOP Europe in Rozvadov, Tsjechië. Nederlanders kunnen zich via het GGPoker platform kwalificeren voor deze evenementen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...