Home > Matthijs van Nispen naar TOP Oss!
NIEUWS

Matthijs van Nispen naar TOP Oss!

6 juli 2020

TOP Oss haalt Matthijs van Nispen (22) naar Oss. De centrale middenvelder komt over van De Graafschap waar hij vanaf zijn jeugd actief is geweest. Van Nispen speelt in ieder geval één seizoen in het rood-wit, met een optie op nog een jaar.

Peter Bijvelds met de nieuwe aanwinst!

De 22-jarige middenvelder verruilt het vertrouwde Doetinchem voor een avontuur in Oss, om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. Van Nispen speelde zichzelf al in de kijker toen hij het afgelopen seizoen in een oefenwedstrijd opnam tegen TOP Oss. Technisch directeur Peter Bijvelds: “Ik denk dat dit het ideale podium is voor Matthijs om zich te ontwikkelen. Ik durf te zeggen dat hij komend seizoen wel eens een revelatie in de eerste divisie zou kunnen worden. Hij is technisch, heeft gevoel voor de ruimte en de absolute wil om het te laten zien.”

Ook Van Nispen is zeer te spreken over deze stap: “Het voelt goed, er is dus geen reden om nog langer te wachten met deze beslissing. Ook ken ik een aantal spelers die nu al in Oss actief zijn. Zij waren louter positief. Dat bevestigde het beeld wat ik al had.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Competitieprogramma TOP Oss

Het nieuwe competitieprogramma is bekend! Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook. Voor alle wedstrijden geldt vooralsnog dat er helaas geen uitpubliek aanwezig mag zijn....

Nieuwe keeperstrainer bij TOP Oss!

Er is een nieuwe keeperstrainer binnengehaald in Oss: Ronnie Buitenkamp. Hij speelde zelf bij OJC Rosmalen maar heeft wegens blessures zijn eigen carrière als keeper helaas stop...