Home > Mathieu De Smet op huurbasis naar TOP Oss
NIEUWS

Mathieu De Smet op huurbasis naar TOP Oss

31 augustus 2021

TOP Oss heeft zich op de valreep nog weten te versterken met Mathieu De Smet. De Belg wordt voor één seizoen gehuurd van SV Zulte Waregem en voorziet de ploeg van Bob Peeters daarmee nog van een extra kwaliteitsimpuls.

Welkom Mathieu!

De 21-jarige De Smet kwam in de jeugd meerdere jaren uit voor KAA Gent, alvorens hij de overstap maakte naar SV Zulte Waregem. Bij de Belgen wist hij ondanks zijn relatief jonge leeftijd toch al twintig wedstrijden te spelen in het eerste elftal. Ook kwam hij eenmaal in actie voor het nationale onder-19 team van de Rode Duivels. Met De Smet haalt TOP Oss dus een talentvolle middenvelder binnen. Op naar een mooi seizoen!

Peter Bijvelds: “Mathieu De Smet heeft ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring opgedaan op Eredivisieniveau in België. We denken dat hij speltechnisch, met zijn diepgang, technisch vermogen en zijn sterke instelling een meerwaarde kan zijn voor TOP Oss!”.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Alleen online verkoop; NAC Breda thuis

Volgende week zaterdag komt NAC Breda op bezoek in het Osse kuipje. De aftrap van deze wedstrijd zal om 20:00 uur zijn. LET OP! De tickets zijn alleen online verkrijgbaar en NIET aan de...