Home > Martijn van Strien is de nieuwe keeperstrainer van TOP Oss
NIEUWS

Martijn van Strien is de nieuwe keeperstrainer van TOP Oss

12 april 2019

TOP Oss heeft in Martijn van Strien een nieuwe keeperstrainer gevonden. Hij is de opvolger van Wim Ribbens die na vier seizoenen afscheid neemt van de club.

Van Strien (39 jaar) verdedigde in twaalf jaar profvoetbal het doel van Vitesse, FC Den Bosch en Telstar. Daarna stond hij onder de lat bij IJsselmeervogels en JVC Cuijk. “De keeperservaring die Martijn heeft, weet-ie perfect over te brengen. Hij is deskundig en een prettig persoon”, vertelt directeur Peter Bijvelds. “Ik ken hem al een tijdje en vind hem een inspirerende man. Goedlachs en hij weet mensen te binden en verbinden.”

Welkom en veel succes Martijn!

Uitdaging
Tijdens en na zijn actieve loopbaan is Van Strien altijd keeperstrainer geweest. Bij de jeugd- en seniorenafdeling van diverse clubs. Met een eigen, onorthodoxe stijl. “Het allerbelangrijkste is dat een doelman ballen tegenhoudt en op een constant niveau presteert. Dat bereik je volgens mij door te werken aan de sterke eigenschappen van de keeper, niet door te blijven hameren op de mindere punten.”

Van Strien gaat de functie bij TOP Oss combineren met zijn huidige baan als shopmanager bij een winkelketen en hij heeft er zin in. “Deze kans komt plots op mijn pad en die moet ik grijpen. TOP werkt vaak met jonge keepers, dus daar zit veel rek in. Dat is een mooie uitdaging.”

Bedankt voor alles Wim!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing Telstar – TOP Oss

De afgelopen weken waren druk voor de ploeg van Klaas Wels. Twee weken waarin vier duels werden gespeeld. Morgen is de laatste van deze reeks aan de beurt. TOP Oss gaat op bezoek in...