Home > Mart Remans keert voor één avond weer terug in Oss
NIEUWS
Mart Remans keert voor één avond weer terug in Oss
6 oktober 2022

Mart Remans begon seizoen 2020-2021 bij Roda JC, de club waar hij heel zijn jeugd ook al gespeeld had. Als volwassene kreeg hij er echter weinig speelminuten, waarop de club uit Kerkrade besloot hem aan TOP Oss te verhuren. In Brabant beleefde de Limburgse aanvaller uiteindelijk zijn doorbraak, die hij een jaar later bij MVV vervolgde. Met die club keert hij nu terug in Oss, ditmaal als tegenstander. 

Hoe kijk je terug op je tijd bij TOP Oss?
Ik werd meteen opgenomen in de groep. De spelersgroep, de staf, de mensen eromheen, alles gaf me toen een heel warm gevoel. Dat deed me goed. Ik ben er alleen maar dankbaar voor dat ik op dat moment verhuurd kon worden aan TOP Oss.

Wat is je mooiste moment uit je periode in Oss?
Ik denk de hattrick tegen Jong AZ. Dat was mijn eerste, zoiets vergeet je niet snel.

Hoe komt het dat MVV zo lekker draait dit seizoen?
Het is belangrijk dat het gros van de selectie van vorig jaar bij elkaar is gebleven. Natuurlijk had niemand verwacht dat we nu zoveel punten bij elkaar zouden hebben gespeeld, vooral niet omdat we tegen veel teams hebben gespeeld die meedoen om promotie. In zulke wedstrijden heb je eigenlijk juist niks te verliezen. Het is een kwaliteit van ons dat we heel sterk zijn in de omschakeling. Maar ook in balbezit maken we stappen; we azen niet op lange ballen naar voren, we willen van achteruit proberen te voetballen om kansen te creëren. Op dit moment lukt dat heel aardig.

Zijn er spelers uit de huidige selectie van TOP waar je nog contact mee hebt?
Via social media wissel ik nog wel eens berichten uit met Joshua Sanches en Kyvon Leidsman, vooral reacties over voetbal. Roshon van Eijma ken ik nog uit onze tijd bij Roda, daar heb ik nog wel eens contact mee, net als met Lars van Meurs.

Heb je ze al verteld hoeveel goals je gaat scoren in Oss?
Dat bewaar ik voor vrijdagavond, haha. Na de wedstrijd mogen ze langs komen, dan zien ze dat. 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...