Home > Mart Remans op huurbasis naar TOP Oss!
NIEUWS

Mart Remans op huurbasis naar TOP Oss!

5 oktober 2020

TOP Oss heeft een nieuwe aanvaller aan zich weten te binden. Mart Remans (22) zal dit seizoen gehuurd gaan worden van Roda JC.

Foto’s: ProShots

Remans, geboren en getogen in Limburg (Eygelshoven), speelt al bijna zijn hele leven bij Roda JC. Al op zesjarige leeftijd werd hij gescout door de geel-zwarten. In 2018 maakte hij daar zijn debuut in de hoofdmacht. Dit seizoen heeft hij in vier wedstrijden op het veld gestaan namens Roda JC, onder andere tegen TOP Oss. Echter is het voor de talentvolle aanvaller nu tijd om een uitstapje te maken, en wel naar Oss!
Remans is blij met deze stap en hoopt zich verder te kunnen ontplooien bij TOP: “Op dit moment sta ik voor mijn gevoel stil in mijn ontwikkeling. Ik denk dat ik me bij TOP Oss verder kan ontwikkelen. Het is een nieuwe stap waar ik ontzettend veel zin in heb. Onder andere tegen Cambuur heb ik gezien wat een goede ploeg TOP Oss is. Ik kijk ernaar uit om de selectie en staf te ontmoeten. Vanavond zal mijn televisie aanstaan!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss wint derby met overmacht 2-0

Het was echt een hele periode geleden dat we de Bossche rivalen hadden verslagen. Op een druilerige dinsdagavond in oktober 2020 was het dan weer zo ver! We versloegen op zeer verdiende...