Home > Mart Remans keert terug bij TOP Oss
NIEUWSTOPIC
Mart Remans keert terug bij TOP Oss
26 juni 2024

TOP Oss verwelkomt Mart Remans. De 26-jarige aanvaller komt transfervrij over van MVV Maastricht en tekent een contract voor twee jaar.

Remans genoot zijn jeugdopleiding bij Roda JC en kwam daarna naar TOP Oss, waar hij 24 officiële wedstrijden speelde en daarin tot 11 goals en 4 assists kwam. De afgelopen drie jaar speelde hij bij MVV Maastricht. In totaal speelde hij 163 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij 38 keer trefzeker was en 19 assists afleverde.

Technisch directeur Linton Posthumus over de komst van Mart Remans: “Mart is een slimme speler die al bekend is met onze club. Hij brengt scorend vermogen met zich mee en past goed binnen de compositie van ons elftal. Tijdens de gesprekken bleek er een goede klik te zijn tussen onze visie op speelwijze en Mart’s ambitie.”

Remans kijkt ernaar uit om weer in het Frans Heesen Stadion te spelen: “Ik ben een speler die de bal graag wil hebben en belangrijk kan zijn in de eindfase. Wat ik echt belangrijk vind aan het team is dat het een geheel is, zowel binnen als buiten het veld.”

Welkom terug, Mart!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...