Home > Maak kennis met onze SLO: Jip Trommelen
NIEUWS

Maak kennis met onze SLO: Jip Trommelen

13 februari 2019

Elke club in het betaald voetbal heeft een Supporter Liason Officer (een SLO). Een wat? Een onafhankelijke verbindingsman (of –vrouw) tussen de fans en de club. Bij TOP Oss is dat sinds een aantal maanden Jip Trommelen. We stellen hem aan je voor.

In het kort: Trommelen (24 jaar) is natuurlijk fanatiek supporter van TOP Oss. Daarnaast studeert hij politicologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zelf heeft hij van z’n 6e tot zijn 15e bij buurman sv TOP een balletje getrapt.

Wat doet een SLO?
“Ik zorg voor een goede en een gezonde relatie tussen de club en haar supporters”, licht Trommelen toe. “Aan mij de schone taak om de belangen van beide partijen kenbaar te maken en er voor te zorgen dat de club benaderbaar is. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor zowel de club als de fans. Daarnaast ben ik bij regionaal veiligheidsoverleg om de wensen en sentimenten van de achterban over te brengen.”

Waarom bekleed je deze functie?
“Ik vind dat er meer wederzijds begrip moet ontstaan, want er is bijna altijd een gemeenschappelijk belang. De ‘wij tegen hun’ gevoelens zijn nergens voor nodig. Onder aan de streep wil iedereen hetzelfde; een leuke wedstrijddag. Daarnaast leert mijn ervaring dat er veel mooie dingen kunnen ontstaan als het contact tussen club en supporters goed is.”

Wat mag er van je verwacht worden?
“Fans zullen me vaak gaan zien bij het omwisselen voor uitduels. Zij mogen mij altijd aanspreken over wat dan ook. Als ze iets willen weten over de club, in contact willen komen met iemand van TOP Oss of wanneer ze goede ideeën hebben. Ook kan ik raad geven als een fan tegen een stadionverbod is opgelopen.”

Hoe ben je te bereiken?
“Op wedstrijddagen ben ik natuurlijk aanspreekbaar. En mensen kunnen mij mailen via jip.trom@gmail.com.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Samenvatting Roda JC – TOP Oss

Na het duel bij Sparta Rotterdam volgde opnieuw een uitwedstrijd. Wederom tegen een Eredivisie-degradant en wederom boekte TOP Oss een resultaat. Al had het 1-1 gelijkspel toch een zure...

TOP Oss laat zege in Kerkrade glippen

TOP Oss is er vrijdagavond niet in geslaagd te winnen van Roda JC. Na 93 minuten gespeeld te hebben, verlieten de voetballers met 1-1 het veld in het zonnige Limburg. Een wedstrijd...

Voorbeschouwing Roda JC – TOP Oss

Na de klinkende 1-4 uitzege op Sparta Rotterdam maakt TOP Oss zich op voor de volgende cruciale wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. De manschappen van Klaas Wels reizen aankomende...