Home > M-IT Services nieuwe IT-partner TOP Oss
NIEUWS
M-IT Services nieuwe IT-partner TOP Oss
9 oktober 2020

M-IT Services is een bedrijf dat je alles geeft om Altijd Veilig in Bedrijf te zijn. Zij ondersteunen organisaties dan ook in het werken in een veilige online omgeving. Dit kunnen e-mails zijn, documenten, Office pakketten, backups of ESET (beveiliging). In plaats van dat uw IT-diensten onverzichtelijk zijn verspreid over diverse partijen, biedt M-IT Services zeer complete pakketten zodat u al uw digitale ICT-behoeften onder één dak kunt brengen. 

”M- IT Services helpt uw bedrijf IT-problemen voor te blijven”

Enkele jaren geleden was Marcel Martens toegetreden tot de Business Club. Door zijn wekelijkse aanwezigheid bij de wedstrijden en Business Club activiteiten en zijn interesse voor de IT binnen TOP Oss kwam een samenwerking steeds dichter bij.

Afgelopen zomer werd de knoop doorgehakt en zijn we er beide vol voor gegaan. Dit heeft geresulteerd in een fantastische 3-jarige samenwerking. Vanuit nu kunt u genieten van een zorgeloos WI-FI netwerk en wij van de volledige diensten van M-IT Services. 

Wat de toekomst ook gaat brengen, op IT gebied zijn we alvast op Eredivisie niveau aan de slag gegaan…….

Benieuwd naar wat M-IT Services u te bieden heeft? Klik dan hier om een kijkje te nemen op de website.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Klaas Wels: Ossenaar voor altijd!

Het is alweer ruim twee weken geleden dat Klaas Wels tegen Roda JC voor de 168e en de laatste keer als trainer op het veld stond. Na dertien jaar kwam er een einde aan het tijdperk...