Home > Lorenzo Piqué boekt 100 overwinningen in de KKD!
NIEUWSTOPIC
Lorenzo Piqué boekt 100 overwinningen in de KKD!
25 februari 2023
De overwinning van TOP Oss op VVV betekende gisteravond niet alleen drie welverdiende punten in Oss, maar ook de 100ste overwinning in de KKD voor Lorenzo Piqué! Een mijlpaal in zijn al omvangrijke carrière, waarin hij onlangs ook al een clubrecord bij TOP Oss verbrak. Een record dat meer dan twintig jaar stond, en dit seizoen maar liefst tweemaal gebroken werd!

Ruim twintig jaar bleef het record van Raymond Koopman onaangetast. De keeper mag zich met recht clubicoon noemen. Tien jaar lang was hij eerste doelman van de Ossenaren, waarin het “Koopman-in-Oranje” gezang bij elke fraaie redding van de staantribunes klonk. Het vak achter de goal draagt inmiddels al jaren zijn naam, zijn portret siert de C-tribune en in het trapgat naar de bovenzijde van de hoofdtribune prijkt trots het record: 314 wedstrijden voor TOP Oss.

Alleen dat record, is na vanavond door maar liefst twee spelers in één seizoen gebroken. Aanvoerder Rick Stuy van den Herik bereikte zijn 315e wedstrijd voor TOP al een aantal speelrondes terug, en Lorenzo Piqué bereikte thuis tegen Eindhoven eveneens die magische grens. De status van clubicoon hadden beide veteranen al ruimschoots bereikt, en die van recordhouder nu dus ook.

Bij onze eerstvolgende thuiswedstrijd (vrijdag 10 maart tegen ADO Den Haag) zal dat feit heuglijk gevierd worden, met onder meer een limited edition sjaal en natuurlijk alle lof die deze clubhelden verdienen. Volg onze social media om op de hoogte te blijven van alle feestelijkheden en vier het op 10 maart met ons mee!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...