Home > Lorenzo Piqué blijft tot 2021 bij TOP Oss
NIEUWS

Lorenzo Piqué blijft tot 2021 bij TOP Oss

24 januari 2019

Verdediger Lorenzo Piqué verlengt zijn verblijf in Oss. De 28-jarige Rotterdammer heeft zijn amateurcontract ingeruild voor een verbintenis tot 2021.

Fantastisch nieuws Lorenzo!

Roerige tijd
Piqué zou afgelopen zomer TOP Oss na zes seizoenen verlaten, maar hij vond geen geschikte werkgever. Zodoende keerde hij eind augustus weer terug op amateurbasis. “Ik heb tijdens de transferperiodes in een achtbaan van Walibi gezeten. Het was soms lastig, maar wel een goed leerproces”, vertelt hij in een reactie.

Dankbaar
De publiekslieveling – met 184 competitiewedstrijden in het rood-wit achter zijn naam – is nu blij dat hij weer in rustiger vaarwater zit en maakt zich klaar voor zijn achtste en negende seizoen in Osse dienst. “Ik ben de clubleiding en de technische staf dankbaar voor het vertrouwen. Na 2021 zien we weer verder. De ambitie om ooit voor een mooie buitenlandse club te spelen, blijft in leven.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss wint derby met overmacht 2-0

Het was echt een hele periode geleden dat we de Bossche rivalen hadden verslagen. Op een druilerige dinsdagavond in oktober 2020 was het dan weer zo ver! We versloegen op zeer verdiende...