Home > Lorenzo Piqué blijft tot 2021 bij TOP Oss
NIEUWS

Lorenzo Piqué blijft tot 2021 bij TOP Oss

24 januari 2019

Verdediger Lorenzo Piqué verlengt zijn verblijf in Oss. De 28-jarige Rotterdammer heeft zijn amateurcontract ingeruild voor een verbintenis tot 2021.

Fantastisch nieuws Lorenzo!

Roerige tijd
Piqué zou afgelopen zomer TOP Oss na zes seizoenen verlaten, maar hij vond geen geschikte werkgever. Zodoende keerde hij eind augustus weer terug op amateurbasis. “Ik heb tijdens de transferperiodes in een achtbaan van Walibi gezeten. Het was soms lastig, maar wel een goed leerproces”, vertelt hij in een reactie.

Dankbaar
De publiekslieveling – met 184 competitiewedstrijden in het rood-wit achter zijn naam – is nu blij dat hij weer in rustiger vaarwater zit en maakt zich klaar voor zijn achtste en negende seizoen in Osse dienst. “Ik ben de clubleiding en de technische staf dankbaar voor het vertrouwen. Na 2021 zien we weer verder. De ambitie om ooit voor een mooie buitenlandse club te spelen, blijft in leven.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Levi Opdam gaat aan de slag bij TOP Oss

Een extra verdediger voor TOP Oss-trainer Klaas Wels: Levi Opdam sluit definitief aan. De rechtsback heeft zich in elk geval tot de winterstop op amateurbasis aan de club verbonden....

Voorbeschouwing TOP Oss – Jong AZ

In de derde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie speelt TOP Oss – net als in de voorgaande twee competitieduels – tegen een beloftenploeg. Ditmaal is Jong AZ de tegenstander, in...