Home > Lion Kaak drie jaar langer bij TOP Oss
NIEUWS

Lion Kaak drie jaar langer bij TOP Oss

22 maart 2019

Middenvelder Lion Kaak verlengt zijn verblijf bij TOP Oss tot 2022. De 27-jarige nummer 6 gaat zodoende voor zijn derde, vierde en vijfde jaar bij de rood-witten.

Kaak kwam in de zomer van 2017 over van De Graafschap en is in Oss van meet af aan op z’n plek. “Waarom de club en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat er een nuchtere, open en eerlijke cultuur heerst”, reageert de Doetinchemmer. “Ik teken voor drie seizoenen, omdat ik waardeer wat ik hier heb. Ik voel me hier om mijn gemak en krijg veel vertrouwen.”

Op naar drie mooie seizoenen Lion!

Wil om te winnen
Een driejarig contract wordt niet zo vaak ondertekend in Oss. Twee seizoenen met een optie is meestal de max. In het geval van de controleur durft Peter Bijvelds het zorgeloos aan. “Ik geloof in zijn persoonlijkheid. Hij bewaakt de normen, waarden en mentaliteit binnen de lijnen.” Daarnaast looft de directeur Kaak om zijn verantwoordelijkheidsgevoel en de wil om te winnen. “Ten koste van alles. Daarmee behoedt Lion – samen met een aantal anderen – de ploeg van het zakken door een ondergrens.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Programma voorbereiding 2019/2020

De eerste tegenstanders in voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn bekend. TOP Oss oefent onder meer tegen Eredivisionisten Willem II en RKC Waalwijk en de degradanten Excelsior en De...

Tim Keurntjes vertrekt bij TOP Oss

Tim Keurntjes gaat op zoek naar een nieuwe club. De 28-jarige linkspoot vertrekt na een seizoen uit Oss. De Doetinchemmer, die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de...